Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βενιζέλος: Δεχθήκαμε εμπτυσμούς, κολαφισμούς και ραπίσματα

Βενιζέλος: Δεχθήκαμε εμπτυσμούς, κολαφισμούς και ραπίσματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιώργος Παπανδρέου, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), ΕΝΦΙΑ, Ευάγγελος Βενιζέλος, Θεσσαλονίκη, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,

Τους άξονες της πολιτικής που πιστεύει το ΠΑΣΟΚ, ότι πρέπει να ακολουθήσει η χώρα για να βγει από την κρίση, παρουσίασε κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου, που παραχώρησε στην Θεσσαλονίκη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος αφήνοντας ταυτόχρονα πολλές αιχμές για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου.

«Δεχθήκαμε εμπτυσμούς, κολαφισμούς και ραπίσματα. Το ΠΑΣΟΚ είναι ταπεινωμένο στη γωνία, και η ΝΔ κόμμα εξουσίας. Πώς; Ο ΣΥΡΙΖΑ, ένα άγουρο ΠΑΣΟΚ του ’74 συγκεντρώνει τους δημαγωγούς… η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Ο λαός ακούει αλήθειες, αλλά ψηφίζει το ψέμα» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Η συνεργασία ΠΑΣΟΚ, ΝΔ δεν έγινε επί των ημερών μου» υπογράμμισε με νόημα, απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται για την συμπόρευση με τη ΝΔ.

Ταυτόχρονα ο Ευάγγελος Βενιζέλος έστρεψε και τα βέλη του κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας ότι «η τελευταία θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι θέλει τη διάλυση του ΝΑΤΟ και την έξοδο της χώρας από τη Συμμαχία (…) Βλάπτονται καίρια τα εθνικά συμφέροντα της χώρας αν φύγει από το ΝΑΤΟ, κι όμως το λένε σοβαρά».

Στο μέτωπο της οικονομίας ο Ευάγγελος Βενιζέλος προανήγγειλε περαιτέρω μείωση για τα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα στον ΕΝΦΙΑ, αισθητή μείωση της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης και την αύξηση του αριθμού των δόσεων στις 100 για τις ασφαλιστικές και φορολογικές υποχρεώσεις.

Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε ότι οι επόμενοι μήνες είναι εξαιρετικά κρίσιμοι, θέτοντας το δίλημμα «αν θα κεφαλαιοποιήσουμε τις μεγάλες θυσίες του λαού ή θα τις θέσουμε υπό διακινδύνευση με κίνδυνο να οδηγηθούμε όχι στο μηδέν, αλλά πολύ κάτω από το μηδέν. Είναι κρίμα να μην αξιοποιήσουμε και να προστατεύουμε αυτό που κτίσαμε».

Όσον αφορά το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι η ψηφοφορία θα είναι φανερή οπότε θα πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Σχετικά άρθρα