Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Hellas Journal: Οι Τούρκοι ψεύδονται για την «Kemal Reis» – Έχει ρήγμα τριών μέτρων και είναι «εκτός»

Hellas Journal: Οι Τούρκοι ψεύδονται για την «Kemal Reis» – Έχει ρήγμα τριών μέτρων και είναι «εκτός»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Αττάλεια, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Τουρκία, Τουρκική Φρεγάτα, Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό, Υδρογονάνθρακες, Φρεγάτα,

Μπορεί η γείτονα Τουρκία να δημοσιεύει εικόνες από την φρεγάτα «KEMAL REIS» δίπλα στο σεισμογραφικό «BARBAROS» αλλά τα στίγματα στα ραντάρ άλλα δείχνουν, μεταδίδει η ιστοσελίδα Hellas Journal του Μιχάλη Ιγνατίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας ιστοσελίδας, το πρωί της Κυριακής η «λαβωμένη» με ρήγμα τριών μέτρων ΜΕΚΟ του Τουρκικού στόλου εντοπίζονταν κάπου στ’ ανοιχτά της Αττάλειας και παρέμενε εκεί μακριά από τυχόν αδιάκριτα βλέμματα.

Στόχος των Τούρκων είναι κάποια στιγμή που θα την θεωρήσουν κατάλληλη η φρεγάτα να καταπλεύσει και να επισκευαστεί το ταχύτερο δυνατό σε νότιο ναύσταθμο και μακριά από τον κόσμο.

Πάντως η προσπάθεια που κάνει το Τουρκικό Επιτελείο να εμφανίσει την «KEMAL REIS» ως ένα πλοίο που δεν έχει υποστεί το παραμικρό, αποσκοπεί στο να λειτουργήσει εμψυχωτικά προς το επίσης τσακισμένο προσωπικό του Τουρκικού στόλου διότι απέναντί τους έχουν την ελληνική ναυτοσύνη που τους κάνει δύσκολη τη ζωή.

Σχετικά άρθρα