Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαρδαλιάς: Όριο 50 ατόμων σε κοινωνικές εκδηλώσεις – Κλείνουν μπαρ, εστιατόρια κλπ τα μεσάνυχτα

Χαρδαλιάς: Όριο 50 ατόμων σε κοινωνικές εκδηλώσεις – Κλείνουν μπαρ, εστιατόρια κλπ τα μεσάνυχτα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Νίκος Χαρδαλιάς, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

Νέα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε την Παρασκευή ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Συγκεκριμένα:

Έως 24/08, όριο 50 ατόμων σε δημόσιες και κοινωνικές εκδηλώσεις σε επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές, με εξαίρεση τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις όπου εφαρμόζονται ειδικοί κανόνες (σε εστιατόρια, θέατρα, σινεμά).

Έως 24/08 απαγόρευση λειτουργίας χώρων εστίασης και διασκέδαση από τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί και στην περιφέρεια Αττικής συμπεριλαμβανομένου και των νησιών του Αργοσαρωνικού και τα Κύθηρα.

Στις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές, στις οποίες ισχύει τόσο το όριο 50 ατόμων σε δημόσιες και κοινωνικές εκδηλώσεις όσο και η απαγόρευση λειτουργίας των χώρων εστίασης και διασκέδαση από τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί ανήκουν: Π.Ε. Κρήτης, Π.Ε. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και η Π.Ε. Αττικής.

Οι Π.Ε Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής Λάρισας και Κέρκυρας, και οι δήμοι Μυκόνου, Πάρου Σαντορίνης Βόλου Κατερίνης, Αντιπάρου. Ζακύνθου και Κω.

Σχετικά άρθρα