Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η «Yeni Safak» δημοσιεύει τη «ΛΗΜΝΟΣ» ως… καρχαρία – «Κατάπιαν αμάσητη» ελληνική τρολιά

Η «Yeni Safak» δημοσιεύει τη «ΛΗΜΝΟΣ» ως… καρχαρία – «Κατάπιαν αμάσητη» ελληνική τρολιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έχουν παρανοήσει οι Τούρκοι με τη φρεγάτα «ΛΗΜΝΟΣ» (F-451). Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η «ΛΗΜΝΟΣ» «επακούμβησε» τουρκική φρεγάτα και την έβγαλε εκτός μάχης.

Οι Τούρκοι, κατά την πάγια τακτική τους, διέδωσαν ψευδείς ειδήσεις ότι ήταν η ελληνική φρεγάτα που έπαθε ζημιά, όχι η τουρκική και μάλιστα υποστήριξαν ότι η «ΛΗΜΝΟΣ» επέστρεψε σε ελληνικό λιμάνι χτυπημένη.

Το τουρκικό παραμυθάκι διαψεύστηκε επί τόπου, όταν το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα την Πέμπτη φωτογραφίες της «ΛΗΜΝΟΣ» να ασκείται με γαλλικά πολεμικά πλοία.

Στο Twitter κυκλοφόρησε μια φωτογραφία μοντάζ με την πλώρη της «ΛΗΜΝΟΣ» να είναι κεφάλι καρχαρία.

Καρχαρίας επειδή προφανώς «έφαγε» την τουρκική φρεγάτα.

Μέσα στον πανικό της η «Yeni Safak» αναδημοσίευσε τη φωτογραφία-φωτομοντάζ της «ΛΗΜΝΟΣ»-καρχαρία και μάλιστα σε διαδικτυακό της πρωτοσέλιδο.

Είναι γνωστό ότι οι γείτονες είναι «μπουνταλάδες». Αλλά να πληρώνουν στρατιές προπαγανδιστών και να τους «γλεντά» ένας ανώνυμος Έλληνας που έφτιαξε το φωτομοντάζ αποδεικνύει αυτό που ξέραμε από πάντα. Η αντιπαράθεσή μας με τους Τούρκους είναι ποιοτική, όχι ποσοτική, και στην ποιότητα πάντα θα υπερτερούμε.

Σχετικά άρθρα