Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στρατηγός Φλώρος και ΥΠΕΞ Δένδιας στο Μαξίμου – Τι συζήτησαν με Μητσοτάκη

Στρατηγός Φλώρος και ΥΠΕΞ Δένδιας στο Μαξίμου – Τι συζήτησαν με Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωνσταντίνος Φλώρος, Μέγαρο Μαξίμου, Νίκος Δένδιας, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Υπουργείο Εξωτερικών,

Στο Μέγαρο Μαξίμου μετέβη την Τρίτη ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, όπου είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την κατάσταση στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, εντός της οποίας παραμένει το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Oruc Reis», καθώς επίσης και τους τρόπους αντίδρασης της Ελλάδας απέναντι στις κινήσεις της Τουρκίας.

Στην Αθήνα επικρατεί διπλωματικός «πυρετός» από το πρωί της Δευτέρας, όταν και δημοσιεύτηκε η παράνομη τουρκική Navtex για σεισμικές έρευνες του Oruc Reis κοντά στο Καστελόριζο.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου και με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, κατά την οποία αποφασίστηκε να ζητηθεί από τον υπουργό Εξωτερικών η έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σχετικά άρθρα