Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το ΚΥΣΕΑ εξέτασε διπλωματικούς και στρατιωτικούς τρόπους αντίδρασης

Το ΚΥΣΕΑ εξέτασε διπλωματικούς και στρατιωτικούς τρόπους αντίδρασης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Δωδεκάνησα, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Καστελλόριζο, Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ), Κυριάκος Μητσοτάκης, Μέγαρο Μαξίμου, Τουρκία, Υδρογονάνθρακες,

Συνεδρίασε τη Δευτέρα το μεσημέρι, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ), στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε επισκόπηση της κατάστασης στην Ανατολική Μεσόγειο και εξετάστηκαν οι τρόποι αντίδρασης στην τουρκική προκλητικότητα», αναφέρει λακωνικά η σχετική ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εξετάζονται διπλωματικοί και στρατιωτικοί τρόποι αντίδρασης.

Το Πολεμικό Ναυτικό βρίσκεται από χθες σε επιφυλακή και ανεστάλησαν όλες οι άδειες των στελεχών και του πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ ο κ. Μητσοτάκης ενημερώνει τους Ευρωπαίους εταίρους και τους συμμάχους του ΝΑΤΟ για τη νέα πρόκληση της Τουρκίας με τη Navtex για έρευνες νοτίως της Μεγίστης και την έξοδο του «Oruc Reis» από το λιμάνι της Αττάλειας.

Σχετικά άρθρα