Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελληνική Λύση: Η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού

Ελληνική Λύση: Η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνική Λύση, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

Στην αδυναμία των Αρχών να ελέγξουν το άνοιγμα της οικονομίας οφείλεται η νέα έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού, υποστηρίζει η Ελληνική Λύση, ενώ θεωρεί ότι η απαγόρευση των λιτανειών «θέτει στο στόχαστρο την ορθόδοξη πίστη».

«Η δεύτερη αναμέτρηση με τον κορωνοϊό φαίνεται πως χάνεται εξαιτίας της κυβερνητικής μη ορθολογικής διαχείρισης της επιτυχημένης πρώτης αναμέτρησης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και προσθέτει πως «προκύπτει σαφής αδυναμία και ανετοιμότητα των αρχών να ελέγξουν το άνοιγμα της οικονομίας με αλγεινές συνέπειες για την δημόσια υγεία».

Με άλλη ανακοίνωση η Ελληνική Λύση, κατηγορεί την κυβέρνηση πως «βάζει στο στόχαστρο την ορθόδοξη πίστη μας με πρόφαση τον κορωνοϊό, την ίδια στιγμή που επιτρέπει χιλιάδες επιβατών να στοιβάζονται σε κρουαζιερόπλοια και πλοία της γραμμής, με ολέθριες συνέπειες για τα νησιά μας».

«Ας μας εξηγήσει η κυβέρνηση ποιος ΠΟΥ ή ποια επιτροπή υποστηρίζει ότι ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται στα κρουαζιερόπλοια και τους τουρίστες, αλλά μεταδίδεται από τις λιτανείες και τους πιστούς», καταλήγει η Ελληνική Λύση.

Σχετικά άρθρα