Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λοβέρδος (πλέον ΠΑΣΟΚ) κατά όσων τραμπούκισαν κατά Βενιζέλου

Λοβέρδος (πλέον ΠΑΣΟΚ) κατά όσων τραμπούκισαν κατά Βενιζέλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Λοβέρδος, Γιώργος Παπανδρέου, Ευάγγελος Βενιζέλος, ΠΑΣΟΚ, Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα,

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, που είναι πλέον ξανά ΠΑΣΟΚ, μίλησε με πολύ έντονο τρόπο για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο Ζάππειο στην εκδήλωση της Δευτέρας όπου αποδοκιμάστηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο πρώην πρόεδρος της “Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα” δήλωσε στον ΣΚΑΪ, ότι αυτοί που έκαναν τα επεισόδια δεν ήταν ΠΑΣΟΚ, εννοώντας εμφανέστατα ότι δεν ανήκουν πολιτικά στο ΠΑΣΟΚ, ή ότι δεν θέλουν τέτοιους ψηφοφόρους στο ΠΑΣΟΚ, γιατί προφανώς δεν έλεγξε τις κομματικές ταυτότητες όσων επιτέθηκαν στον Ευάγγελο Bενιζέλο.

“Πιστεύω ότι όλα έγιναν από 100 κλακαδόρους δεν αφορούσαν το ΠΑΣΟΚ, τις δυνάμεις του τις συμμαχίες, νέοι άνθρωποι θα έρθουν εντός των επόμενων εβδομάδων, και δεν μπορούν να ανακόψουν αυτή την πορεία… Ξέρω το ΠΑΣΟΚ, πρόκειται για πολύ μικρό κομμάτι, δεν ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ αρκετοί από αυτούς που τραμπούκιζαν προχθές” ενώ σχολιάζοντας τη στάση του πρώην πρωθυπουργό πρόσθεσε ότι «θα προκύψει και από τη βούληση του κ. Παπανδρέου, η συνεργασία».

«Είμαστε σε μια διαδρομή δύσκολη, πολύ καλύτερα από πλευράς σχέσεων ( στο ΠΑΣΟΚ) από ό,τι το 2012… Ο λαός κατάλαβε ότι αυτά που του λέγανε δεν πολυήταν έτσι, ή δεν ήταν καθόλου έτσι» συμπλήρωσε με νόημα ο υπουργός Παιδείας της κυβέρνησης Σαμαρά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σχετικά άρθρα