Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο πρεσβευτής του Ισραήλ στα Χανιά – Τι συζήτησε με τη Δημοτική Αρχή

Ο πρεσβευτής του Ισραήλ στα Χανιά – Τι συζήτησε με τη Δημοτική Αρχή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι δυνατότητες συνεργασίας του Δήμου Χανίων με το Ισραήλ στους τομείς του τουρισμού και της εκπαίδευσης βρέθηκαν στο επίκεντρο εθιμοτυπικής επίσκεψης που πραγματοποίησε την Τετάρτη στο δημαρχείο ο πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ελλάδα Γιόσι Αμράνι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, ο Ισραηλινός διπλωμάτης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, ενώ στη συνάντηση παρευρέθηκε και η αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ελένη Ζερβουδάκη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «μεταξύ των δύο πλευρών συζητήθηκε η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, θέματα, που αφορούν στις διμερείς σχέσεις Ελλάδας – Ισραήλ, στις περιφερειακές εξελίξεις, στη στρατηγική, οικονομική συνεργασία, καθώς και στη συνεργασία στον τομέα της ενέργειας.

»Επίσης, συζητήθηκε το ζήτημα της πανδημίας και της αντιμετώπισής της.

»Παράλληλα, εξετάστηκε η συνεργασία στους τομείς του τουρισμού και της εκπαίδευσης, μέσω της ανάπτυξης συνεργασιών μεταξύ των εκπαιδευτικών ερευνητικών ιδρυμάτων της Κρήτης και του Ισραήλ».

Στον Πρέσβη του Ισραήλ με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Δήμαρχος Χανίων προσέφερε το συλλεκτικό φωτογραφικό λεύκωμα: «Χανιά, Ταξίδι στο Όνειρο», καθώς και τη βιογραφία του Εθνάρχη Ελ. Βενιζέλου, μεταφρασμένη στην αγγλική.

Σχετικά άρθρα