Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το καθεστώς Σαμαρά απαγόρευσε τις διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη

Το καθεστώς Σαμαρά απαγόρευσε τις διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Αστυνομία, Διαδηλώσεις, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), Θεσσαλονίκη,

Στη Νέα Ελλάδα του Αντώνη Σαμαρά, τέτοια “νέα Ελλάδα” είχαμε να δούμε από την εποχή της χούντας, οι διαδηλώσεις απαγορεύονται. Ειδικά εάν πρόκειται για τη ΔΕΘ, όπου θα εκστομιστούν για μια ακόμη φορά, από έναν ακόμα πρωθυπουργό, οι μεγαλύτερες… τρολιές της χρονιάς. Αυτή είναι εξάλλου η παράδοση του πολιτικού μας συστήματος, να ανεβαίνει στη ΔΕΘ για να… τρολάρει.

Αυτή τη φορά, με απόφαση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Θεσσαλονίκης, απαγορεύτηκαν οι συγκεντρώσεις και οι πορείες στο δυτικό τμήμα του κέντρου της πόλης, «για λόγους δημόσιας ασφαλείας και αποτροπής σοβαρής διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πόλης».

Όπως ανακοινώθηκε, η απαγόρευση ισχύει από τις 6 σήμερα, Σάββατο, το πρωί έως και τις 6 το πρωί της Δευτέρας (8/9) και αφορά την περιοχή, που οριοθετείται από τις οδούς: διασταύρωση Βενιζέλου με Λ. Νίκης – Βενιζέλου – Αγίου Δημητρίου – Λαγκαδά – Αγ. Πάντων – Μοναστηρίου – Ιωάννου Κωλέττη – 26ης Οκτωβρίου – Ναυάρχου Κουντουριώτη – Λ. Νίκης μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Βενιζέλου, καθώς και στο πλακόστρωτο της παραλίας που περικλείεται από τις οδούς Ι. Δραγούμη και Ε. Βενιζέλου.

Τα συλλαλητήρια, που διοργανώνουν το απόγευμα η ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, με το ΕΚΘ, του ΠΑΜΕ, αλλά άλλοι φορείς (στις πλατείες Βενιζέλου, Αγίας Σοφίας και στην Καμάρα), στο πλαίσιο των εγκαινίων της ΔΕΘ, θα πραγματοποιηθούν κανονικά, ενώ από την παραπάνω οριοθετούμενη περιοχή εξαιρείται ο χώρος, της οδού Καζαντζάκη 4, μέχρι του σημείου που η εν λόγω οδός τέμνεται με την 26ης Οκτωβρίου.

Γιατί δεν βγάζουν άραγε και τα τανκς στους δρόμους να τελειώνουμε; Εξάλλου και οι χουντικοί το καθεστώς τους “ελληνική δημοκρατία” το ονόμαζαν, μετά την “επανάσταση της 21ης Απριλίου”.

Σχετικά άρθρα