Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι απάντησε ο Τσιόδρας για τους «ψίθυρους» περί διαφωνιών με την κυβέρνηση

Τι απάντησε ο Τσιόδρας για τους «ψίθυρους» περί διαφωνιών με την κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Σωτήρης Τσιόδρας, Υπουργείο Υγείας,

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν υπάρχει αντίθεση της Επιτροπής των Ειδικών και του ίδιου σχετικά με τις αποφάσεις που λαμβάνονται από την κυβέρνηση απάντησε ο Σωτήρης Τσιόδρας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορωνοϊό.

Ο λοιμωξιολόγος αναφέρθηκε στη σχέση του με την κυβέρνηση και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει αντίπαλος αλλά συνεργασία απέναντι στον κορωνοϊό.

«Όσον αφορά τη συμφωνία ή τη διαφωνία με κάποιες πολιτικές αποφάσεις θα πρέπει να είναι σαφές εδώ ότι η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων εισηγείται προς την κυβέρνηση σε δύσκολες καταστάσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι πριν από 15 μέρες η Επιτροπή είχε εισηγηθεί την αύξηση της χωρητικότητας (σ.σ. στα πλοία) με ειδικά φίλτρα.

Ωστόσο, όπως είπε ο κ. Τσιόδρας η συζήτηση αυτή έγινε με τα δεδομένα που είχαν τότε και ότι ανάλογα με τα δεδομένα, η Επιτροπή επανατοποθετείται.

«Δεν είμαστε αντίθετοι ούτε παλεύουμε ενάντια σε κάποιον.

»Μαζί προσπαθούμε να λύσουμε τον γρίφο» επισήμανε και ξεκαθάρισε ότι «πρέπει κάποιος να κατανοήσει το πρόβλημα και να συνεργαστεί.

»Δεν υπάρχει αντίπαλος σε αυτό το πρόβλημα. Υπάρχει συνεργασία».

Σχετικά άρθρα