Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ανεύθυνος ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος

ΣΥΡΙΖΑ: Ανεύθυνος ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Καστελλόριζο, Λιμενικό Σώμα, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Πολεμικό Ναυτικό, ΣΥΡΙΖΑ, Τουρκία, Υδρογραφική Υπηρεσία Πολεμικού Ναυτικού, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Συνεχίζεται η κόντρα της Κυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τη λανθασμένη είδηση για τη NAVTEX για άσκηση με πραγματικά πυρά του Πολεμικού Ναυτικού Καστελόριζο, που αναμεταδόθηκε από το ΑΠΕ, και τα όσα υποστήριξε στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Σε ανακοίνωση του το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «ανεύθυνο» τον κ. Παναγιωτόπουλο σχετικά με τον ισχυρισμό του ότι δεν είχε ενημερωθεί για την έκδοση της επίμαχης NAVTEX, τελικά όπως προέκυψε είχε εκδωθεί από το Λιμενικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Σε μία εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή που οι προκλήσεις και οι επιθετικές ενέργειες της Τουρκίας κορυφώνονται και ενώ όλος ο στόλος είναι στο Αιγαίο, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιωτόπουλος, ισχυρίστηκε πριν από λίγο στη Βουλή με ανατριχιαστική ανευθυνότητα ότι δεν γνώριζε για τη NAVTEX για ασκήσεις με πραγματικά πυρά στο Καστελόριζο.

»Με τη δικαιολογία ότι αυτή ήταν του Λιμενικού Σώματος.

»Ας τον ενημερώσει κάποιος πως όλες οι NAVTEX βγαίνουν από την Υδρογραφική Υπηρεσία του Υπουργείου του!

»Αντί ο Υπουργός να φροντίζει για την αερομεταφορά του κ. Μητσοτάκη με στρατιωτικά ελικόπτερα στις διακοπές του, ας σοβαρευτεί επιτέλους.

»Η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη για τέτοιου είδους παλινωδίες, έλλειψη συντονισμού και ασυνεννοησία».

Σχετικά άρθρα