Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζανακόπουλος: Η απούσα κυβέρνηση να απαντήσει αν η Μέρκελ απέτρεψε θερμό επεισόδιο

Τζανακόπουλος: Η απούσα κυβέρνηση να απαντήσει αν η Μέρκελ απέτρεψε θερμό επεισόδιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Bild, Αιγαίο Πέλαγος, Άνγκελα Μέρκελ, ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Εφημερίδα Bild, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τουρκία, Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό,

Ευθύ ερώτημα προς την κυβερνητική πλειοψηφία απηύθυνε από το βήμα της Βουλής ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, καλώντας την κυβέρνηση να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει δημοσίευμα της Bild σύμφωνα με το οποίο η Άνγκελα Μέρκελ απέτρεψε θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο την ώρα που ο πρωθυπουργός βρισκόταν στον Ωρωπό.

«Η απούσα σήμερα κυβέρνηση οφείλει άμεσα κι αν δεν μπορεί η κυβέρνηση, ας το κάνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και να διευκρινίσει το δημοσίευμα της εφημερίδας Bild σύμφωνα με το οποίο η Άνγκελα Μέρκελ απέτρεψε θερμό επεισόδιο την ώρα που βρισκόταν “αμεριμνοαμέριμνος” στην εκδήλωση της Βουλής στον Ωρωπό» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας την αντίδραση των βουλευτών της συμπολίτευσης.

«Είναι εξαιρετικά κρίσιμο να απαντήσετε αν διαψεύδετε ή επιβεβαιώνετε το δημοσίευμα» υποστήριξε ο Δ. Τζανακόπουλος, προσθέτοντας πως πρόκειται για «εξαιρετικό ζήτημα που αφορά το σύνολο του ελληνικού λαού».

Σχετικά άρθρα