Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καρατζαφέρης: Να μην παραδοθεί η χώρα στον Τσίπρα

Καρατζαφέρης: Να μην παραδοθεί η χώρα στον Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιώργος Καρατζαφέρης, Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, ΣΥΡΙΖΑ,

“Tο τελευταίο που θα ήθελα, για μια σειρά επιχειρημάτων, είναι να παραδοθεί η Ελλάδα στον Τσίπρα” δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης σε συνέντευξή του.

«Ο Τσίπρας δεν έρχεται. Τον φέρνει αυτή η πολιτική» σχολίασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και για αυτό, όπως εξήγησε, κάνει τους σχεδιασμούς του ΛΑΟΣ ώστε να αποφευχθεί αυτός ο κίνδυνος.

Όμως όπως σημείωσε για να σταματήσει η άνοδος του Τσίπρα στην εξουσία, θα πρέπει να γίνουν ορισμένα πράγματα.

“Πρώτον, αλλαγή πολιτικής. Ο Τσίπρας δεν έρχεται. Τον φέρνει αυτή η πολιτική. Π.χ. ο ΕΝΦΙΑ έστειλε ένα, δύο, πέντε, δέκα ή χιλιάδες στον Τσίπρα. Άρα, ή θα κάνουν μια άλλη πολιτική και είμαι θετικός να συμβάλλω, πιο φιλολαϊκή ή τότε ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του – με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Θα συνεργαστώ στην άσκηση μιας άλλης πολιτικής και όχι απαραίτητα με αυτούς τους δύο. Ποιοι είναι οι τρόποι; Λες: «κύριοι, συμφωνούμε σ’ αυτό;» και αν αυτό γίνει στο πλαίσιο μιας άλλης πολιτικής, νομίζω ότι δεν θα έχουμε καμία δυσκολία. Αλλά στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής που μας οδηγεί στον γκρεμό υπάρχει δυσκολία και κανείς, νομίζω, δεν θα έλθει. Είτε θα καταλάβουν λοιπόν ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πλαίσιο συνεργασίας μαζί τους είτε θα καταλάβουν ότι η αλλαγή πολιτικής φέρνει συνθήκες συνεργασίας και αποκλείει τους λόγους παράδοσης της εξουσίας στον Τσίπρα» τόνισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Σχετικά άρθρα