ΤζιχαντιστέςΒαλκάνια
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης: Τα βοθροκάναλα λυσσάξαν με το Μάτι για να καλύψουν την αποτυχία Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες

Πολάκης: Τα βοθροκάναλα λυσσάξαν με το Μάτι για να καλύψουν την αποτυχία Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκή Ένωση, Κυριάκος Μητσοτάκης, Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,

Μία απίστευτη ανάρτηση έκανε για ακόμη μία φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αύλος Πολάκης, με αφορμή τις αποκαλύψεις για το Μάτι.

Ο Παύλος Πολάκης, απευθύνεται στα «βοθροκάναλα» και τα σάιτ όπως λέει που «ξανά λυσσάξαν με το ΜΑΤΙ για να καλύψουν την αποτυχία του Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες».

«Οι αρμοί της εξουσίας ή ποιος κυβερνούσε την χώρα το 2015-2019!!

»Ο Βασίλειος Καπέλιος, ο οποίος ΦΕΡΕΤΑΙ στην συνομιλία του Ματθαιόπουλου με τον πραγματογνώμονα να “έκαψε” τα Κύθηρα και την Μάνη για να βλάψει τον τότε Υπαρχηγό της Π.Υ, εξελέγη με τον συνδυασμό του Παν. Νίκα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και ορίσθηκε ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Διοίκησης & Οικονομίας Πελοποννήσου!!

»Γι’ αυτό ενώ στην αρχή όλα τα βοθροκάναλα-site ζητούσαν να διερευνηθεί η υπόθεση, τώρα ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ» υποστηρίζει στην συνέχεια ο κ. Πολάκης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη στο Facebook:

ΠΡΟΣ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΣΑΙΤ που ξανά λυσσάξαν με το ΜΑΤΙ για να καλύψουν την αποτυχία του Μητσοτακη στις Βρυξέλλες!!!

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ!!!

Να ποιο είναι το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ!!!

Οι αρμοί της εξουσίας ή ποιος κυβερνούσε την χώρα το 2015-2019!! Ο Βασίλειος Καπέλιος, ο οποίος ΦΕΡΕΤΑΙ στην συνομιλία του Ματθαιόπουλου με τον πραγματογνώμονα να “έκαψε” τα Κύθηρα και την Μάνη για να βλάψει τον τότε Υπαρχηγό της Π.Υ, εξελέγη με τον συνδυασμό του Παν. Νίκα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και ορίσθηκε ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Διοίκησης & Οικονομίας Πελοποννήσου!! Γι’ αυτό ενώ στην αρχή όλα τα βοθροκάναλα-site ζητούσαν να διερευνηθεί η υπόθεση, τώρα ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ!!

(Σχόλιο προς Συριζαίους: πόσο «καλοπροαίρετοι» ήμασταν!!Ο Αρχηγός της Αστυνομίας στο Μάτι Υφυπουργός του Κούλη, ο Αρχηγός της Π.Υ στις φωτιές που έκαψαν Κύθηρα & Μάνη Αντιπεριφερειάρχης της ΝΔ, οι Υπουργοί και οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι εκείνης της περιόδου ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΝ -ενδεχομένως δε και παρακολουθούνταν – παράνομα από παρακρατικό ή άλλον μηχανισμό!! Με εντολή και για λογαριασμών ποίων??

Προς όφελος ποίων, το βλέπουμε ξεκάθαρα σήμερα! Δεν χρειάζεται ερώτημα…).

Σχετικά άρθρα