Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Ιδιωτικό θέμα» η παιδεραστία, λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης

«Ιδιωτικό θέμα» η παιδεραστία, λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Παιδεραστής, Παιδεραστία, Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων,

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης «κάλυψε» τον πρώην υπουργό της Ν.Δ. που εμπλέκεται σε υπόθεση παιδεραστίας όπως αποκαλύφθηκε από τις ηχογραφήσεις της ΕΥΠ.

Ο κ. Γεωργιάδης έφτασε στο σημείο να πει ότι το να κλείνει κάποιος ενήλικος ραντεβού για ομαδικό και βίαιο σεξ με ανήλικη, είναι προσωπική και ιδιωτική υπόθεση:

«Ως προς τον πρώην υπουργό που φέρεται να μιλάει για αυτά τα θέματα με μία ελαφρότητα –εγώ δεν γνωρίζω ποιος είναι γιατί στα δημοσιεύματα δεν υπήρχε το ονοματεπώνυμο, ούτε έχω τις καταγραφές της ΕΥΠ, ούτε είναι αυτή η δουλειά μου– αν υπάρχει πράγματι ονοματεπώνυμο πρώην υπουργού, δεν έχει θέσει στη ΝΔ.

»Αλλά η σύγκριση της προσωπικής και ατομικής συμπεριφοράς ενός πρώην υπουργού σε ιδιωτικά του θέματα, έστω και παράνομα με ότι έκανε ένας εν ενεργεία υπουργός κατά την άσκηση των κυβερνητικών του καθηκόντων, προσπαθώντας να στήσει έναν δημόσιο διαγωνισμό. Έχει καμία σχέση;», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η σύγκριση της προσωπικής και ιδιωτικής συμπεριφοράς ενός υπουργού σε ιδιωτικά του θέματα, έστω και παράνομα με το τι έκανε ένας εν ενεργεία υπουργός κατά την άσκηση των καθηκόντων του προσπαθώντας να στήσει παράνομα πράγματα, έχει οποιαδήποτε σχέση;» τόνισε.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να συμπληρώσει: «αν κάποιος έκανε στην ιδιωτική του ζωή παράνομες πράξεις, στην ιδιωτική ζωή να τιμωρηθεί, αλλά στην ιδιωτική του ζωή τα έχει κάνει».

Σχετικά άρθρα