Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κωνσταντινόπουλος θα φτιάξει μεγάλη παράταξη με… 4%

Ο Κωνσταντινόπουλος θα φτιάξει μεγάλη παράταξη με… 4%
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοκρατική Παράταξη, Ελιά, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ΠΑΣΟΚ,

Πραγματικά και να θέλει κανείς να αφήσει ασχολίαστα αυτά που λένε οι εναπομείναντες ΠΑΣΟΚοι, δεν γίνεται. Διότι ο βιασμός της λογικής είναι τόσο εξωφρενικός, που η σιωπή μας θα σήμαινε ότι συμμεριζόμαστε τα παραληρήματα που εκστομίζουν άκριτα δεξιά κι αριστερά.

Μιλώντας την Πέμπτη ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στον REAL FM και τους δημοσιογράφους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελατόλα και με αφορμή τις εκδηλώσεις για την 3η του Σεπτέμβρη, δήλωσε ότι «μετά από τη χθεσινή συνάντηση που είχαμε στο Ζάππειο, καταλαβαίνουμε όλοι ότι προχωράμε στην ίδρυση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Εκεί ο καθένας θα αποφασίσει εάν θέλει να συμμετέχει ή όχι. Είναι προσωπική και πολιτική επιλογή».

Δεν ξέρουμε εάν ο Αντώνης Δελατόλας του υπενθύμισε τη δημοσκόπηση της εφημερίδας του, Ποντίκι, όπου η υποτιθέμενη μεγάλη παράταξη του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου έχει 4% και κάτι ψιλά, αλλά προκαλεί εντύπωση ότι ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος απευθυνόμενος στην κοινή γνώμη είπε ότι “εκεί ο καθένας θα αποφασίσει εάν θέλει να συμμετέχει ή όχι”, λες και ο λαός δεν έχει αποφασίσει, για αυτό και τους στέλνει όλους μαζί τους εκσυγχρονιστές στον κάλαθο των αχρήστων.

Σε φανταστικό κόσμο ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δήλωσε ακόμα ότι «αυτοί που στήριξαν πραγματικά την Ελιά είναι αυτοί οι άνθρωποι που πηγαίνουν μπροστά στις τοπικές κοινωνίες και όχι αυτοί που λένε ότι είμαστε ΠΑΣΟΚ και ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ ή ΔΗΜΑΡ. Αυτοί οι άνθρωποι με άλλες δυνάμεις μαζί θα προχωρήσουν με βάση την απόφαση που πήραμε στην Κ.Ε. στην ίδρυση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης». Εάν αυτοί που πάνε “μπροστά” κατάφεραν να πάρουν ένα 7% στις ευρωεκλογές, με 40% αποχή, και μάλιστα από εκλογικό σώμα άνω των 60 ετών, καταλαβαίνει εύκολα κανείς πόσο μπροστάρηδες είναι αλλά και πόση επαφή έχει με την πραγματικότητα ο συμπαθής κατά όλα τα άλλα Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Βεβαίως, για να μην ξεχνιούνται και οι ιδεολογικές του ρίζες και αναφορές, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος χαρακτήρισε εξαιρετική την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σημίτη χωρίς «να κρύβει τα λόγια του» όπως είπε και πρόσθεσε: «ήταν εξαιρετική η ομιλία του κ. Σημίτη και ελπίζω να τον ακούσαμε όλοι. Όλοι μα όλοι. Και όταν λέω όλοι εννοώ όλοι». Ποιο σημιτοπαίδι δεν γίνεσαι, μάλλον γεννιέσαι, θα σχολιάσουμε με τη σειρά μας…

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ τον χαρακτήρισε «κακέκτυπο των κομμάτων των τελευταίων 30 χρόνων» (αυτό δεν το καταλάβαμε ακριβώς τι ήθελε να πει, αλλά το προσπερνάμε ως ανάξιο σχολιασμού) δηλώνοντας πως ό,τι ψέματα λέει θα τα βρει μπροστά του και σημείωσε: «Λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, λέει σε όλους ναι θα γίνουν, θα κλείσω, θα σκίσω τα μνημόνια, θα κάνω το ένα, το άλλο. Θα τα βρει όλα μπροστά του» ενώ αναφερόμενος στο χθεσινό «παρών» που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ την τροπολογία που φέρνει φοροελαφρύνσεις σε μοναχούς και στο Άγιο Όρος και σχολίασε «Έλεγε για την Εκκλησία και για τους φόρους της εκκλησίας, χθες ψήφισε παρόν για το Άγιο Όρος».

Εάν τώρα, όλα αυτά που διαβάσατε, εσείς τα θεωρείτε κουβέντες ανθρώπου που έχει επαφή με την πραγματικότητα, ο σχολιασμός κάτω από το άρθρο περιμένει τις απόψεις σας…

Σχετικά άρθρα