Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μήνυμα Πλακιωτάκη προς την Τουρκία: «Είμαστε αποφασισμένοι να τιμήσουμε τις παρακαταθήκες του Μιαούλη»

Μήνυμα Πλακιωτάκη προς την Τουρκία: «Είμαστε αποφασισμένοι να τιμήσουμε τις παρακαταθήκες του Μιαούλη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Πλακιωτάκης, Τουρκία, Ύδρα, Υπουργείο Ναυτιλίας,

Στην Ύδρα για τα «Μιαούλεια 2020» ο βρέθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης από όπου εξέπεμψε μήνυμα προς την Τουρκία να σταματήσει τις προκλήσεις και να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο.

Συγκεκριμένα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης από την Ύδρα προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Παρευρίσκομαι στα Μιαούλεια 2020, που περιλαμβάνουν μια σειρά σημαντικών εκδηλώσεων και δράσεων, για τις οποίες αξίζει κάθε έπαινος στο Δήμο Υδραίων και όλους τους συντελεστές τους.

»Ο καλύτερος τρόπος να τιμήσουμε τα 185 χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα Μιαούλη, ενός μεγάλου Έλληνα που έγραψε λαμπρές σελίδες δόξας στη θάλασσα, είναι η συνέπεια στην προάσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και η αποφασιστικότητα στη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων μας.

»Θέλουμε ειρήνη, θέλουμε καλές σχέσεις με την Τουρκία, αυτό όμως προϋποθέτει ότι οι γείτονες μας θα σεβαστούν το διεθνές δίκαιο και θα σταματήσουν τις προκλήσεις στον Έβρο, το Αιγαίο, τη Μεσόγειο.

»Η κυβέρνηση, οι ένοπλες δυνάμεις, το Λιμενικό Σώμα, ο ελληνικός λαός, είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι αν χρειαστεί να τιμήσουμε τις παρακαταθήκες του Ανδρέα Μιαούλη σε στεριά και θάλασσα».

Σχετικά άρθρα