Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλ. Τσίπρας: Το παρακράτος της δεξιάς έχει εμένα στόχο

Αλ. Τσίπρας: Το παρακράτος της δεξιάς έχει εμένα στόχο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Προοδευτική Συμμαχία, Σκάνδαλο Novartis, ΣΥΡΙΖΑ,

Σκληρή και εφ όλης της ύλης επίθεση -από την οικονομία μέχρι τη σκανδαλολογία- κατά της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια ομιλίας στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης (ΚΕΑ) του κόμματος.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα γεγονότα των τελευταίων ημερών και κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να μην μετατρέπει την πολιτική ζωή σε βούρκο.

Μάλιστα, κατήγγειλε την ύπαρξη καλοστημένης μηχανής προπαγάνδας, σημειώνοντας ότι «αυτή η μηχανή δεν αρκείται στη παραποίηση».

«Αλλά βάζει στο στόχαστρο, με μεθόδους μαφίας και παρακράτους, τον ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη του, αλλά στη πραγματικότητα εμένα.

»Γιατί εγώ είμαι ο στόχος τους. Τους έχω πει πολλές φορές.

»Θα το ξαναπώ και σήμερα. Εάν δεν είναι θρασύδειλοι, εδώ είμαι.

»Μη κουράζονται και μη φθείρονται, χρησιμοποιώντας το παρακράτος των μαφιόζικων υποκλοπών και τις μεθόδους των υπόδικων εκδοτών και επιχειρηματιών που τους στηρίζουν».

Και συνέχισε: «Εάν πιστεύουν ότι τους ευνοεί ένα ριμέικ του 1989, ας διευρύνουν το κατηγορητήριο να με συμπεριλάβουν.

»Εάν όμως δεν το τολμούν, να σταματήσουν αυτόν το κατήφορο τώρα.

»Μην μετατρέπετε κύριε Μητσοτάκη τη πολιτική ζωή σε βούρκο, μόνο και μόνο για να ξεφύγετε από τις δικές σας ευθύνες για τη καταστροφή της οικονομίας.

»Μην ανοίγετε το καπάκι του υπονόμου. Γιατί ο πρώτος που θα πέσει μέσα θα είστε εσείς. Εγώ δε πρόκειται να ακολουθήσω».

Ειδική αναφορά έκανε και στο σκάνδαλο Novartis, με αφορμή τον εξωδικαστικό συμβιβασμό της εταιρείας με το αμερικανικό Δημόσιο.

«Χθες για παράδειγμα, βγήκε μια είδηση κόλαφος για την υπόθεση της Novartis.

»Αναγκάστηκε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό η εταιρεία με τη κυβέρνηση των ΗΠΑ ομολογώντας ότι την περίοδο της διακυβέρνησης Σαμαρά διέφθειρε Έλληνες αξιωματούχους για να έχει ευνοϊκές κυβερνητικές αποφάσεις για τις τιμές των φαρμάκων και δέχθηκε να πληρώσει στο αμερικανικό δημόσιο 310 εκατ. ευρώ».

«Και αντί η είδηση να είναι ότι ομολόγησε την ενοχή της και το σκάνδαλο η Navοrtis, αντί η είδηση να είναι τα 310 εκατ. για τη διαφθορά και τις μίζες την περίοδο της κυβέρνησης Σαμαρά, η είδηση ήταν και μάλιστα πανηγυρικά: Συμβιβάστηκε η Novartis δεν υπάρχει πια σκάνδαλο…

»Είναι απίστευτο αλλά έτσι είναι. Σκάνδαλο στις ΗΠΑ αλλά και σε όλο το πλανήτη, σκευωρία όμως, και όχι σκάνδαλο στην Ελλάδα» κατέληξε.

Σχετικά άρθρα