Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης: Από τα 345 εκατ. που πλήρωσε η Novartis στις ΗΠΑ τα 310 είναι για «μίζες» στην Ελλάδα

Πολάκης: Από τα 345 εκατ. που πλήρωσε η Novartis στις ΗΠΑ τα 310 είναι για «μίζες» στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Εισαγγελία Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, Σκάνδαλο Novartis, ΣΥΡΙΖΑ,

Το ένα σχόλιο μετά το άλλο κάνει ο Παύλος Πολάκης ο οποίος σχολιάζει τι σημαίνει η παραδοχή της Novartis στον εξωδικαστικό συμβιβασμό στις ΗΠΑ ότι συνωμοτούσε με αξιωματούχους στην Ελλάδα για να επηρεάσει τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης.

Ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο για «δημοσιογραφικά τζουκ μποξ» που προσπαθούν να κάνουν το «μαύρο άσπρο».

Υπογραμμίζει δε πως τώρα μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί ο Άδωνις Γεωργιαδης απειλούσε την Εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπακη και το δημοσιογράφο Δημήτρη Χατζηνικόλα.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ:

»Από τα 345 εκατομμύρια ευρώ που πλήρωσε η Νοβαρτις στην Αμερική για να συμβιβαστεί τα 310 εκατομμύρια ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΜΙΖΩΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ!!!!!

»Δεν κρύβεται αυτό «δημοσιογράφοι του τζιουκ μποξ» ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ !!!!

»ΥΓ Καταλάβατε γιατί ο Γεωργιαδης απειλούσε φυλάκιση την Τουλουπακη και το Χατζηνικόλα;».

Σχετικά άρθρα