Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χατζηδάκης: Εάν η Τουρκία θέλει συμφωνία σαν της Ιταλίας το συζητάμε (βίντεο)

Χατζηδάκης: Εάν η Τουρκία θέλει συμφωνία σαν της Ιταλίας το συζητάμε (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Βίντεο, Ενέργεια, Κωστής Χατζηδάκης, Τουρκία, Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής,

Εάν η Τουρκία θέλει να κάνουμε μία συμφωνία αντίστοιχη με αυτή που υπογράψαμε με την Ιταλία, είμαστε εδώ να συζητήσουμε ανέφερε ο Υπουργός Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, o κ. Χατζηδάκης πρόσθεσε ότι σε αντίθετη περίπτωση η κυβέρνηση έχει δώσει δείγματα γραφής, αναφερόμενος τόσο στον EastMed όσο και στην αντίδραση που επέδειξε η ελληνική πλευρά στον Έβρο, ξεκαθαρίζοντας ότι σε καμία περίπτωση η χώρα δεν θα αφεθεί ανυπεράσπιστη.

Τα δείγματα γραφής κ. Χατζηδάκη δεν είναι να υπερασπίζεσαι τα σύνορα στον Έβρο απέναντι σε εργαλειοποίηση μεταναστευτικών ροών και γιουρούσια μπαχαλάκηδων του τουρκικού παρακράτους.

Δείγματα γραφής είναι να ενισχύεις τις συμμαχίες σου και τις συμφωνίες σου με Άραβες και Ισραήλ, να μη χαλάνε οι δουλειές, να μη καθυστερούν αδικαιολόγητα, να μην αμφισβητείται το καλώδιο ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Ισραήλ και άλλα πολλά που δεν είναι ώρα να συζητηθούν, αλλά όταν έρθει η ώρα θα τεθούν, διότι ο πατριωτισμός δεν μετριέται με τζάμπα μαγκιές.

Επίσης, ας μη βιάζεστε τόσο πολύ κ. Χατζηδάκη να ανταποκριθείτε -με όρους βεβαίως- στις πονηριές του Τσαβούσογλου, είστε έξυπνος και μετριοπαθής άνθρωπος, συγκρατηθείτε κ. υπουργέ.

Σχετικά άρθρα