Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Βόμβα» Χρυσοχοΐδη: Υπάρχουν κυκλώματα διαφθοράς, ανομίας και παρακράτους στην Αστυνομία

«Βόμβα» Χρυσοχοΐδη: Υπάρχουν κυκλώματα διαφθοράς, ανομίας και παρακράτους στην Αστυνομία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Διαφθορά, Κέρκυρα, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Παρακράτος, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

Την προειδοποίηση ότι «θα διεξαχθούν έρευνες και θα τιμωρηθούν οι υπαίτιοι που λειτουργούν σε κυκλώματα διαφθοράς και ανομίας ενός παρακράτους», διαμήνυσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, από την Κέρκυρα, όπου πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη.

«Είναι ανατριχιαστικά αυτά τα οποία γράφονται στον Τύπο σήμερα και αφορούν τη λειτουργία ενός παρακράτους, εδώ και αρκετά χρόνια, πριν από την ανάληψη της εξουσίας της σημερινής κυβέρνησης.

»Ενός παρακράτους που περιλαμβάνει ανήκουστες πράξεις, πολιτικών, πολιτών, αλλά και ταυτόχρονα ανώτατων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

»Γι’ αυτές τις πράξεις υπάρχουν υπόλογοι, οι οποίοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις.

»Η Ελληνική Αστυνομία είναι ένα σώμα, υπερασπίζεται τη Δημοκρατία, λειτουργεί μέσα στο πλαίσιο του Συντάγματος και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να λειτουργήσει εντός του παρακράτους.

»Η Ελληνική Αστυνομία θα διώξει και θα αποβάλλει όλους εκείνους οι οποίοι είναι διεφθαρμένοι και συνεχίζουν να εννοούν ότι μπορούν να συμμετέχουν σε κυκλώματα διαφθοράς και ανομίας» είπε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Επισήμανε ακόμη ότι «η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας είναι σε επαφή και συνεννόηση με την Εισαγγελία, ούτως ώστε να της δοθούν υπεύθυνα από την πλευρά της, ποιοι είναι εκείνοι οι οποίοι φέρονται ως ύποπτοι και στη συνέχεια με ακριβοδίκαιο τρόπο να προβεί σε αποφάσεις».

«Η Ελλάδα είναι μια δημοκρατική χώρα.

»Η Ελληνική Δημοκρατία δεν έχει σχέση με το παρακράτος.

»Αυτή η κυβέρνηση θα πολεμήσει το παρακράτος και τη διαφθορά, και να είστε βέβαιοι ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν δράσεις της Αστυνομίας οι οποίες στην πράξη θα εξαρθρώσουν κυκλώματα που αφορούν και τη διαφθορά, αλλά και το οργανωμένο έγκλημα» κατέληξε για το θέμα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Σχετικά άρθρα