Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Φρένο» στον ανασχηματισμό έβαλε ο Μητσοτάκης – Τι είπε σε συνεργάτες του

«Φρένο» στον ανασχηματισμό έβαλε ο Μητσοτάκης – Τι είπε σε συνεργάτες του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνική Κυβέρνηση, Κυβερνητικός Ανασχηματισμός, Κυριάκος Μητσοτάκης,

Παρατείνεται η αγωνία για τους υπουργούς της κυβέρνησης μετά τα σενάρια διορθωτικών κινήσεων στο κυβερνητικό σχήμα που «φούντωσαν» τόσο από τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών – όπως του Γ. Γεραπετρίτη– το τελευταίο διάστημα, όσο και από την αναφορά του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη σε δημοσιογράφους κατά την επίσκεψή του στο Ισραήλ.

Η αποστροφή «περί διορθωτικών κινήσεων», έβαλε φωτιά στα δημοσιογραφικά γραφεία και προκάλεσε πλήθος συζητήσεων, δίνοντας την εντύπωση πως οι ανακοινώσεις για τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα επίκεινται άμεσα.

Ωστόσο μπροστά στον κίνδυνο των διαγκωνισμών μεταξύ κυβερνητικών στελεχών, αλλά και της παράλυσης του κυβερνητικού σχήματος σε μια κρίσιμη στιγμή που ανοίγει η οικονομία μετά την πανδημία του κορωνοϊού, ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να βάλει «φρένο» στα σενάρια ώστε να επέλθει ηρεμία στο υπουργικό συμβούλιο, αναβάλλοντας τον ανασχηματισμό.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε σε στενούς του συνεργάτες που μίλησαν μαζί του όταν γύρισε από το Ισραήλ, ότι δεν προτίθεται να κάνει ανασχηματισμό μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Έτσι, με βάση τα τελευταία δεδομένα, οι όποιες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα παραπέμπονται σε μεταγενέστερο χρόνο, εάν βέβαια στο μεσοδιάστημα δεν προκύψουν νέα δεδομένα που θα προκαλέσουν αναδίπλωση από το Μέγαρο Μαξίμου.

Σχετικά άρθρα