Ισλαμικό ΚράτοςΕθνικές Εκλογές 2023
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι απαντά ο Μπακογιάννης για το χάος στην Αθήνα από τον «Μεγάλο Περίπατο»

Τι απαντά ο Μπακογιάννης για το χάος στην Αθήνα από τον «Μεγάλο Περίπατο»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Δήμος Αθηναίων, Δήμος Αθήνας, Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις, Κώστας Μπακογιάννης, Μποτιλιάρισμα, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης πήρε θέση για το μποτιλιάρισμα και το κυκλοφοριακό χάος που παρατηρήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, την πρώτη ημέρα ημέρα λειτουργίας του «Μεγάλου Περιπάτου».

Στο ποστ του, ο Κώστας Μπακογιάννης επισυνάπτει τις οδηγίες του Δήμου με τις εναλλακτικές διαδρομές για την αποφυγή της ταλαιπωρίας και αναφέρει ότι η λειτουργία του «Μεγάλου Περιπάτου» είναι πιλοτική και τα δεδομένα θα αξιολογούνται κάθε μέρα από την επιστημονική ομάδα του ΕΜΠ και ζητάει την ανοχή των διερχόμενων οδηγών.

Ζητά την ανοχή των οδηγών γιατί δεν είναι ο κ. Μπακογιάννης μπλοκαρισμένος μέσα στο ΙΧ καλοκαιριάτικα να υποφέρει και να μην μπορεί να φτάσει εγκαίρως στη δουλειά του. Είναι το πόπολο.

Το ίδιο πόπολο που του ζήτησαν να μη συνωστίζεται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, λόγω κορωνοϊού, αλλά ο κ. Μπακογιάννης το στέλνει να συνωστισθεί για να κάνει ποδήλατο στο Κέντρο με τους νεοφιλελέ φίλους του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη:

«Ο Μεγάλος Περίπατος ξεκίνησε για να αποδώσει ελεύθερο χώρο.

»Για να αλλάξει την καθημερινότητα και να μας δώσει καλύτερη ποιότητα ζωής στην πόλη.

»Εφαρμόζεται πιλοτικά για να παρακολουθούμε την εξέλιξη μίας τεράστιας αστικής παρέμβασης, βασισμένης στη μελέτη των συγκοινωνιολόγων του ΕΜΠ.

»Κάθε μέρα, η επιστημονική ομάδα του ΕΜΠ, καταγράφει και αξιολογεί όλα τα δεδομένα.

»Ζητούμε την ανοχή των διερχόμενων οδηγών και δίνουμε μερικές εναλλακτικές διαδρομές, όπως τις προτείνουν οι συγκοινωνιολόγοι».

Τα πιλοτικά τα κάνεις κ. δήμαρχε στις πλάτες του λαού; Ε; Μαθητευόμενε μάγε και εσύ πάνω στις πλάτες των πολλών.

Σχετικά άρθρα