Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγορείται για ονοματοκλοπή

Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγορείται για ονοματοκλοπή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Έλληνες Γ.Τ.Π., Ηλίας Κασιδιάρης, Νεοναζί,

Για… ονοματοκλοπή κατηγορούν τον Ηλία Κασιδιάρη μετά τα αποκαλυπτήρια του ονόματος του νέου ακροδεξιού κόμματος «Έλληνες Γ.Τ.Π.» που ίδρυσε το πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου μετά τη διάλυση της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Δημήτρης Μιχάκης τονίζει ότι το κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ υπάρχει και έχει ιδρυθεί από το 2012 με επίσημη κατάθεση Ίδρυσης, κάνοντας λόγο για παράνομη και καταχρηστική χρήση της ονομασίας από στέλεχος κόμματος το οποίο δικάζεται.

Ζητά, επίσης, να αποσυρθεί άμεσα, ενώ έχει γίνει ήδη αναφορά στον κ. Εισαγγελέα.

Αναφέρει ακόμη:

1.Καταγγέλουμε την παράνομη και καταχρηστική χρήση της ονομασίας του κόμματος κ κινήματος μας ΕΛΛΗΝΕΣ από στέλεχος κόμματος το οποίο δικάζεται.

2. Θεωρούμε σκόπιμη την παράνομη χρήση διότι ο παραβαίνων πρωτού προβεί σε ανακοινώσεις έπρεπε να ελέγξει τη λίστα των ονομάτων κομμάτων που έχουν ιδρυθεί πράγμα το οποίο προφανώς και εγνώριζε εκ της θέσεως του.

3. Συνεχίζει να κάνει κατάχρηση του ονόματος εφόσον στην ανακοίνωση του στο βίντεο αναφέρει ως όνομα του κόμματος μόνο την λέξη ΕΛΛΗΝΕΣ προκαλώντας άμεση συσχέτιση.

4.Επιπλέον χρησιμοποιεί στο σύμβολο την λέξη ΕΛΛΗΝΕΣ με κεφαλαία κάτω από κύκλο αντιγράφοντας έτσι πάλι την ονομασία και μέρος του συμβόλου μας

5. Τέλος οποιαδήποτε προσπάθεια αλλαγής που έγινε φαίνεται ότι γίνεται με σκοπό πάλι να απομονώνει το κεντρικό όνομα ΕΛΛΗΝΕΣ τονίζοντας το και έπειτα τα γράμματα ΓΤΠ… πράγμα που οδηγεί σε σύγχυση τον κοινό Έλληνα πολίτη με το δικό μας κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ και σε άλλες γελοίες παρερμηνείες κάνοντας το σημείον γέλωτος.

6. Απαιτούμε να αποσυρθεί άμεσα εφόσον δεν έχει αυτό το δικαίωμα και να επιλέξω οποιοδήποτε όνομα άλλο επιθυμεί από την πλούσια Ελληνική μας γλώσσα.

Σχετικά άρθρα