Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουκουλόπουλος: Το ΠΑΣΟΚ εκφράζει κάθε τι το προοδευτικό

Κουκουλόπουλος: Το ΠΑΣΟΚ εκφράζει κάθε τι το προοδευτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Παπανδρέου, Γιώργος Παπανδρέου, Ευάγγελος Βενιζέλος, Πάρις Κουκουλόπουλος, ΠΑΣΟΚ,

Επίθεση κατά όσων αποδοκίμασαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο στην χθεσινή εκδήλωση στο Ζάππειο εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος.

«Μερικές δεκάδες ανθρώπων αμαύρωσαν μια εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον άνθρωπο που θεμελίωσε τη δημοκρατία στη χώρα μας. Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν αυτός που με τις γενναίες και σημαντικές πολιτικές του αποφάσεις ένωσε πραγματικά τους Έλληνες. Όλοι αυτοί, λοιπόν, είτε ψήφισαν ΠΑΣΟΚ, είτε δηλώνουν ΠΑΣΟΚ, μάλλον λάθος έκαναν καθώς το ΠΑΣΟΚ εξέφραζε και εκφράζει πάντα τη νεωτερικότητα. Υπάρχουν άλλοι χώροι που εκφράζουν την πολιτική καθυστέρηση και οι άνθρωποι αυτοί προφανώς σ΄ αυτούς τους χώρους ανήκουν και όχι στο ΠΑΣΟΚ» δήλωσε Πάρις Κουκουλόπουλος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 98.9 ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος σήμερα στο ραδιόφωνο του επεσήμανε ακόμα πως οι λογικές που οδήγησαν αυτούς τους ανθρώπους σε τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν είχαν ποτέ και δεν έχουν ούτε σήμερα θέση στο ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας ότι “το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ολοκλήρωσε έναν μεγάλο και ιστορικό κύκλο, αλλά εξακολουθεί να εκφράζει κάθε τι το προοδευτικό στον τόπο μας”.

Σχετικά άρθρα