Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαρδαλιάς: Δεν έχουμε απαλλαγεί από τον κορωνοϊό (βίντεο)

Χαρδαλιάς: Δεν έχουμε απαλλαγεί από τον κορωνοϊό (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, Θεσσαλονίκη, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μακεδονία, Νίκος Χαρδαλιάς, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

«Όποιος νομίζει ότι έχουμε απαλλαγεί από τον κορωνοϊό κάνει λάθος», ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς από τη Θεσσαλονίκη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση και προσθέτοντας ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητα του ίδιου και του εκπροσώπου του ΕΟΔΥ, Σωτήρη Τσιόδρα.

«Το ζήτημα είναι να παραμείνουμε σε επιφυλακή, να παραμείνουμε σε εγρήγορση και να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι το ζήτημα της εξέλιξης του ιού είναι πάνω και πέρα από οτιδήποτε άλλο σε σχέση», είπε χαρακτηριστικά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του GRtimes.gr και πρόσθεσε πως αν ο καθένας τηρεί τα μέτρα είναι πιο εύκολο να σταματήσουν μικροί πυρήνες που μπορεί να δημιουργήσουν πολλαπλασιαστές.

«Δε θα εξαφανιστούν τα κρούσματα», τόνισε και υπογράμμισε ότι πρέπει να εφαρμοστούν τα πρωτόκολλα ώστε αυτά να μη δημιουργήσουν πρόβλημα.

Σχετικά με τα πρόσφατα «εισαγόμενα» κρούσματα, ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ότι παρακολουθούνται επιδημιολογικά όλες οι χώρες, όχι μόνο οι 29 και με βάση τα δεδομένα και τα σχετικά πρωτόκολλα γίνονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Νίκου Χαρδαλιά:

Σχετικά άρθρα