Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άνω κάτω το ΠΑΣΟΚ και στο… Facebook – Γιατί κατέβηκε επιθετική ανάρτηση

Άνω κάτω το ΠΑΣΟΚ και στο… Facebook – Γιατί κατέβηκε επιθετική ανάρτηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Facebook, Γιώργος Παπανδρέου, Ευάγγελος Βενιζέλος, ΠΑΣΟΚ,

Μετά τις αποδοκιμασίες της Δευτέρας και τις αναταράξεις που προκάλεσε η αντιπαράθεση των 2 βασικών στρατοπέδων στο ΠΑΣΟΚ, την Τρίτη το κόμμα έγινε άνω κάτω και στο Facebook.

Το πρωί της Τρίτης στον επίσημο λογαριασμό του κόμματος στο Facebook έγινε μία αιχμηρή ανάρτηση σε βάρος τόσο του πρώην πρωθυπουργού, όσο και εκείνων που τη Δευτέρα τον επιδοκίμασαν τόσο έντονα.

“Οι οπαδοί (αγανακτισμένοι πολίτες – τάγματα εφόδου) του ανθρώπου που το κόμμα του κέρδισε το 2009 στις εθνικές εκλογές 44% και κατάφερε(!) μετά από δύο χρόνια Πρωθυπουργός, να φέρει την Δεξιά του Σαμαρά και του Καρατζαφέρη σε συγκυβέρνηση μαζί του, του φώναζαν χθες να έρθει για να διώξει τη Δεξιά!… Ένας ψυχίατρος υπηρεσίας παρακαλώ…” ήταν το σχόλιο που ανέβηκε στο Facebook.

Ωστόσο, η ανάρτηση κατέβηκε λίγα λεπτά μετά προκαλώντας πολλά ερωτηματικά.

Η απάντηση δόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, όμως, και πάλι από τη Χαριλάου Τρικούπη με μία ανακοίνωση που… επιτείνει το μπάχαλο που επικρατεί στο κόμμα.

Σύμφωνα με αυτή, κάποιο “στέλεχος” έδρασε αυθαίρετα και έκανε την ανάρτηση χωρίς να πάρει τη σύμφωνη γνώμη κάποιου υπευθύνου.

“Αποδοκιμάζουμε τους χαρακτηρισμούς που εμφανίστηκαν σε ανάρτηση του επίσημου facebook του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ζάππειο Μέγαρο. Πρόκειται για αυθαίρετη πράξη στελέχους του ΠΑΣΟΚ, που δεν έχει καμία σχέση με τις αντιλήψεις μας για την ενότητα και τον πολιτικό πολιτισμό στο ΠΑΣΟΚ. Η ανάρτηση έγινε αμέσως αντιληπτή και κατέβηκε” σημείωνε η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Μετά από την ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του ΠΑΣΟΚ στο Facebook ανέβηκε νέα ανάρτηση με την οποία ο Βασίλης Δεληγκάρης ανέλαβε την ευθύνη.

Έγραψε λοιπόν στο Facebook: “Το κόμμα δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο post σχετικά με την εκδήλωση Ζάππειο. Ήταν μια προσωπική μου άποψη που εκ παραδρομής την ανέβασα στα social media του ΠΑΣΟΚ. Βασίλης Δεληγκάρης”.

Σχετικά άρθρα