Ισλαμικό ΚράτοςΑρμενία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βουλευτής ξέχασε ανοιχτό το μικρόφωνο – «Τα έχει κάνει σ@@@ά, θα την σκίσω» (βίντεο)

Βουλευτής ξέχασε ανοιχτό το μικρόφωνο – «Τα έχει κάνει σ@@@ά, θα την σκίσω» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κατά τη διάρκεια της λήψης της απόφασης της Βουλής για επέκταση της Προκαταρκτικής Εξέτασης του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, μία βουλευτής ξέχασε ότι είχε αφήσει ανοιχτό το μικρόφωνο της και έτσι ακούστηκαν στην τηλεόραση όσα έλεγε εκείνη την ώρα στο τηλέφωνο.

Ο λόγος για τη βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία ήταν μια από τους ψηφολέκτες στην ονομαστική μυστική ψηφοφορία που έγινε στη βουλή για τη διεύρυνση ή μη του κατηγορητηρίου σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Κάποια στιγμή χτύπησε το κινητό της, η βουλευτής το σήκωσε και άρχισε να μιλάει.

Όμως, δεν είχε καταλάβει ότι το μικρόφωνο μπροστά της ήταν ανοιχτό, με αποτέλεσμα να ακουστούν στην… τηλεόραση σχεδόν όλα όσα έλεγε στο τηλέφωνο.

«Κάνουν πρότυπο την Πλάκα. Τι μπλέκουν τα πειραματικά με τα πρότυπα;

»Τα έχει κάνει σ@@@ά. Θα γίνει χαμός, θα την σκίσω.

»Σε κλείνω για είμαι ψηφολέκτης», είπε και έκλεισε το τηλέφωνο.

Η κυρία Γιαννακοπούλου παραδέχτηκε ότι αναφερόταν στη Νίκη Κεραμέως.

«Λάθος μου»

Mea culpa αλλά μόνο για το ύφος, από τη βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου, για τα «γαλλικά» που ακούστηκε να λέει για την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως στη Βουλή, καθώς είχε μείνει κατά λάθος ανοιχτό το μικρόφωνό της.

Η κ. Γιαννακοπούλου, εξήγησε μέσω της σελίδας της στο Facebook πως εξέφρασε με ανθρώπινο εκνευρισμό την αντίθεσή της σε ρυθμίσεις της κ. Κεραμέως «που δεν φαίνεται να τα έχει καθόλου καλά με το διάλογο».

«Δεν ήθελα να θίξω πρόσωπα και θεσμούς, όπως ποτέ δεν το έχω κάνει μέχρι και σήμερα.

»Mea Culpa για το ύφος, όμως για την ουσία: οι απαράδεκτες επιλογές της κυρίας Κεραμέως παραμένουν και θα τις συζητήσουμε στη Βουλή αναλυτικά», αναφέρει η κ. Γιαννακοπούλου.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα