Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στ. Πέτσας: Όσοι επιδεικνύουν «αντικοινωνική συμπεριφορά θα απομονώνονται»

Στ. Πέτσας: Όσοι επιδεικνύουν «αντικοινωνική συμπεριφορά θα απομονώνονται»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγία Παρασκευή, Αθήνα, Αττική, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Στέλιος Πέτσας,

«Γενικές οριζόντιες συστάσεις παντού» για τοπική δράση για την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας έναντι του κορωνοϊού απηύθυνε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υφυπουργός στον πρωθυπουργό, Στέλιος Πέτσας, με αφορμή τις εικόνες μαζικών συγκεντρώσεων των τελευταίων ημερών στην Αγία Παρασκευή, όπου, όπως είπε, δεν επρόκειτο για ανθρώπους που βγήκαν να δουν φίλους.

Δεν πρόκειται οι λίγοι να θέσουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία των πολλών, ξεκαθάρισε και εξήγησε πως επαφίεται στους δήμους να λάβουν πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση καταστρατήγησης των οδηγιών, με τη συνδρομή, αν χρειάζεται, της αστυνομίας.

Ερωτηθείς για την παρουσία ΜΑΤ στην περιοχή της Αγ. Παρασκευής, ο κ. Πέτσας απάντησε πως το θέμα είναι να τηρούν όλοι τους κανόνες με ατομική ευθύνη και συλλογική ωριμότητα και να σέβονται τους γύρω τους.

Όσο για αυτούς που επιδεικνύουν «αντικοινωνική συμπεριφορά», «θα απομονώνονται», θα μάθουν πως οι υπόλοιποι που συμμορφώνονται «δεν είναι κορόιδα».

Ερωτηθείς για την απελευθέρωση των μετακινήσεων στα νησιά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε πως εξετάζεται η άρση των περιοριστικών μέτρων και αναμένονται ανακοινώσεις την επόμενη εβδομάδα, καθώς από τη Δευτέρα 11/5 θα ξεδιπλωθούν και άλλοι τομείς της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας.

Δεν σημαίνει ότι θα γίνει ταυτόχρονα η απελευθέρωση των μετακινήσεων σε νησιά και προορισμούς εκτός του τόπου κατοικίας, διευκρίνισε ο κ. Πέτσας.

Σχετικά άρθρα