Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: Οι επιλογές Μητσοτάκη έκαναν την Ελλάδα πρωταθλήτρια σε ύφεση και απολύσεις

Τσίπρας: Οι επιλογές Μητσοτάκη έκαναν την Ελλάδα πρωταθλήτρια σε ύφεση και απολύσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Κυριάκος Μητσοτάκης, Οικονομική Ύφεση, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Ευθύνες για την άναδειξη της Ελλάδας σε «πρωταθλήτρια της Ευρώπης στην ύφεση και τις απολύσεις» επιρρίπτει στην κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μέσω των κοινωνικών δικτύων.

«Η Κομισιόν σήμερα επιβεβαιώνει αυτό που επισημαίνουμε από τη πρώτη στιγμή:

»Ότι η Ελλάδα εξαιτίας των επιλογών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, θα είναι δυστυχώς η πρωταθλήτρια της Ευρώπης στην ύφεση και τις απολύσεις», αναφέρει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας πως «η ανευθυνότητα της κυβέρνησης που δεν είναι σε θέση ούτε καν μια σοβαρή πρόβλεψη να κάνει για την ύφεση το τρέχον έτος, είναι προφανής».

«Ωστόσο το χειρότερο είναι πως η στρατηγική της ανεπαρκούς στήριξης για εργαζόμενους και επιχειρήσεις δεν οφείλεται στην ανικανότητα των υπουργών του κ. Μητσοτάκη αλλά στη προσωπική του επιλογή», συνεχίζει ο Αλ. Τσίπρας, υποστηρίζοντας πως «αν και κυνική, είναι συνειδητή του επιλογή, να αντιμετωπισθεί η πανδημία ως ευκαιρία για ένα νέο γύρο αναδιάρθρωσης της οικονομίας».

Σχετικά άρθρα