Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ν. Παππάς: Ο κ. Μητσοτάκης να απεμπλακεί από τις λογικές του ΣΕΒ και να ακούσει τους μικρομεσαίους

Ν. Παππάς: Ο κ. Μητσοτάκης να απεμπλακεί από τις λογικές του ΣΕΒ και να ακούσει τους μικρομεσαίους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Καββαθάς, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΒΕΑ, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωνσταντίνος Μίχαλος, Νίκος Παππάς, ΣΕΒ, ΣΥΡΙΖΑ,

«Να ακούσει την οργανωμένη επιχειρηματικότητα της χώρας» δηλώνει ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς με αφορμή δηλώσεις του προέδρου της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνου Μίχαλου, και του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργου Καββαθά.

Συγκεκριμένα ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς τονίζει:

Οι φορείς της αγοράς δικαίως αξιώνουν την άμεση και ουσιαστική ενίσχυση των επιχειρήσεων, όπως και την πιο στοχευμένη και μελετημένη επαναλειτουργία τους.

Η ανατροπή της κυβερνητικής επιλογής για «ανοσία της αγέλης» στην οικονομία, η οποία ευνοεί τις μεγάλες και πολύ μεγάλες επιχειρήσεις.

Η άμεση παροχή ρευστότητας σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, μέσα από ένα πρόγραμμα γενναίων ενισχύσεων και εγγυήσεων για όλους.

Η στοχευμένη επανέναρξη της οικονομικής δραστηριότητας, με βάση ευρωπαϊκές πρακτικές και τη λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας της δημόσιας Υγείας.

Θα απομακρύνουν το ορατό σενάριο της παράλυσης της ελληνικής οικονομίας.

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απεμπλακεί από τις λογικές του ΣΕΒ και να ακούσει την οργανωμένη επιχειρηματικότητα της χώρας.

Σχετικά άρθρα