Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαρίτσης: Ο Μητσοτάκης να δώσει εξηγήσεις – Επιχείρησε να χαρίσει σε μεσάζοντες 80 εκατ.

Χαρίτσης: Ο Μητσοτάκης να δώσει εξηγήσεις – Επιχείρησε να χαρίσει σε μεσάζοντες 80 εκατ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Χαρίτσης, Γιάννης Βρούτσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Εργασίας,

«Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη είναι ένα επικίνδυνο μείγμα αδίστακτου κυνισμού και τραγικής ανικανότητας», τόνισε σε on camera δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, σχετικά με την «παρωδία του προγράμματος δήθεν τηλεκατάρτισης των επιστημόνων μέσω ΚΕΚ».

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχείρησε, εν μέσω μάλιστα πανδημίας, να χαρίσει σε μεσάζοντες 80 εκατομμύρια ευρώ», σημειώνει, υπογραμμίζοντας την «ευθύνη του αρμόδιου υπουργού, Γ. Βρούτση», η οποία «δεν περιορίζεται μόνο στο ότι πιστοποίησε ένα πρόγραμμα που προσβάλλει τη νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια των επιστημόνων, αλλά επεκτείνεται και στην άμεση εμπλοκή συνεργάτιδας του σε εταιρεία που είχε αναλάβει την εκτέλεση του κατάπτυστου αυτού έργου».

«Συνιστά σκάνδαλο, το οποίο πρέπει να διερευνηθεί άμεσα.

»Και, βεβαίως, μετά από όλα αυτά η παραίτηση του συνιστά μονόδρομο», υπογραμμίζει ο Αλ. Χαρίτσης.

Και καταλήγει: «Ο κ. Μητσοτάκης έχει υποχρέωση να δώσει εξηγήσεις στους πολίτες και για όλες τις πτυχές αυτού του φιάσκου αλλά και γιατί δεν αποπέμπει τον κ. Βρούτση».

Σχετικά άρθρα