Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η διπλωματία της κινέζικης μάσκας είναι προσβλητική – Δεν είμαστε ιθαγενείς να μας μοιράζουν χάνδρες

Η διπλωματία της κινέζικης μάσκας είναι προσβλητική – Δεν είμαστε ιθαγενείς να μας μοιράζουν χάνδρες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Καταντά χυδαιότητα και προσβολή. Η Κίνα, αφού μας κατέστρεψε με τον κορωνοϊό, παριστάνει την αλληλέγγυα στέλνοντάς μας μάσκες.

Και εμείς τις παραλαμβάνουμε, χαρούμενοι όπως οι ιθαγενείς όταν τους μοίραζαν χάντρες και ενώ πλέον η χώρα μας δεν έχει ανάγκη από μάσκες.

Η διπλωματία της μάσκας είναι υποτιμητική, είναι προσβλητική, κανονικά έπρεπε να τις καίμε, για να διαμηνύσουμε στους Κινέζους ότι μας χρωστάνε δεκάδες δισεκατομμύρια, από την καταστροφή της οικονομίας μας και δεν ξεχρεώνουν με μάσκες.

Δυστυχώς το πολιτικό μας προσωπικό δεν μπορεί να σηκώσει ανάστημα και να βάλει τέλος στον εμπαιγμό.

Τηλεφωνική επικοινωνία με την πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Αθήνα, Τσανγκ Τσιγιουέ είχε ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Κατά τη διάρκειά της συζητήθηκε και οριστικοποιήθηκε η πρωτοβουλία της Κίνας να προχωρήσει σε δωρεά 20.000 ιατρικών προστατευτικών μασκών («ξοδεύτηκαν» οι Κινέζοι) για τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στη δομή φιλοξενίας στο Κρανίδι, λόγω της έκτακτης κατάστασης.

Η παράδοση του υλικού θα γίνει αύριο 22 Απριλίου και ώρα 2.00 μ.μ. στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου παρουσία της κας Τσιγιουέ.

Μην ξεχάσει ο κ. Κουμουτσάκος να φορέσει τη μεγάλη στολή και να χοροπηδά από την χαρά του, όπως οι ιθαγενείς όταν τους έδιναν χάνδρες για να θαμπώνονται.

Δεν είμαστε αποικία της Κίνας. Και να τα κόψετε τα πολλά πολλά ορισμένοι με την Κίνα. Συνέλθετε επιτέλους. Δεν βλέπετε που οδηγούμαστε; Δεν αντιλαμβάνεστε;

Σχετικά άρθρα