Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ δωρίζει ένα κλίβανο αποστείρωσης ατμού 400lt κι ένα ακτινολογικό μηχάνημα στο νοσοκομείο Καστοριάς

Ο ΣΥΡΙΖΑ δωρίζει ένα κλίβανο αποστείρωσης ατμού 400lt κι ένα ακτινολογικό μηχάνημα στο νοσοκομείο Καστοριάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Δυτική Μακεδονία, Καστοριά, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Όλγα Γεροβασίλη, Ολυμπία Τελιγιορίδου, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Τηλεδιάσκεψη με τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ, τη γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη και τη βουλευτή Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου, είχε τη Δευτέρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε για την κατάσταση της πανδημίας στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, όπου έχουν εντοπιστεί εκτεταμένα κρούσματα κορωνοϊού.

Παράλληλα, ενημέρωσε τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ για την απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές ελλείψεις που εντοπίζονται στο νοσοκομείο Καστοριάς και την πίεση που δέχεται από κρούσματα, μετά και από συνεννόηση με την τεχνική υπηρεσία του νοσοκομείου και τον διοικητή του, να προχωρήσει στη δωρεά ενός κλίβανου αποστείρωσης ατμού 400lt κι ενός φορητού ακτινολογικού μηχανήματος.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, θα ακολουθήσουν και άλλες στοχευμένες πρωτοβουλίες της Κ.Ο. του κόμματος, για την ενίσχυση νοσοκομείων και την κάλυψη ελλείψεων.

Η αξιωματική αντιπολίτευση καλεί για ακόμη μία φορά την κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα αιτήματα μονιμοποιήσεων γιατρών και προσλήψεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για την άμεση ενίσχυση του δημοσίου συστήματος Υγείας.

Σχετικά άρθρα