Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαρδαλιάς: Το πλοίο «Ελ. Βενιζέλος» θα ελλιμενιστεί – Αναστέλλονται οι οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο

Χαρδαλιάς: Το πλοίο «Ελ. Βενιζέλος» θα ελλιμενιστεί – Αναστέλλονται οι οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Μύκονος, Νίκος Χαρδαλιάς, Πρόσφυγες, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

Οι επόμενες εβδομάδες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, επανέλαβε για μία ακόμη φορά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση για τον κοροναϊό.

Αναφερόμενος στα κρούσματα στη δομή της Ριτσώνας, ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε ότι η δομή έχει τεθεί σε υγειονομικό περιορισμό επί 14 ημέρες.

Για το διάστημα των 14 ημερών απαγορεύεται η είσοδος και έξοδος στη δομή της φιλοξενίας.

Όσον αφορά το πλοίο «Ελ. Βενιζέλος», ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε ότι πραγματοποιήθηκε έλεγχος και στους 380 επιβαίνοντες του πλοίου, όπου εντοπίσθηκαν 119 θετικά κρούσματα και 259 αρνητικά, με δύο ακατάλληλα δείγματα.

Αποφασίσθηκε ο ελλιμενισμός του πλοίου σε ειδική προβλήτα.

Όσοι επιβάτες ήταν θετικοί, θα παραμείνουν σε απομόνωση εντός του πλοίου, με την παροχή της σχετικής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, διευκρίνισε ο κ. Χαρδαλιάς, σημειώνοντας ότι είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Ο υφ. Πολιτικής Προστασίας αναφέρθηκε και σε δείγμα που προσήλθε από το νησί της Μυκόνου.

Γι’ αυτό και αποφασίζει την αναστολή όλων των οικοδομικών εργασιών για 14 ημέρες στο νησί της Μυκόνου, ενώ συνέστησε στους κατοίκους του νησιού να παραμείνουν στα σπίτια τους, για προληπτικούς λόγους.

Επιπρόσθετα, ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως η Βουλή έπειτα από απόφαση της διάσκεψης των Προέδρων, αποφάσισε να δώσει οκτώ εκατομμύρια ευρώ για κλίνες ΜΕΘ στο Νοσοκομείο «Σωτηρία».

Σχετικά άρθρα