Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σόιμπλε διαφημίζει τα “επιτεύγματα” του

ΣΥΡΙΖΑ:  Ο Σόιμπλε διαφημίζει τα “επιτεύγματα” του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ΣΥΡΙΖΑ,

«Είναι αρκετά εύλογη η προσπάθεια του κ. Σόιμπλε να διαφημίσει τα “επιτεύγματα” του μνημονίου» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Αυτό που δεν μπορεί κανένας όμως να δικαιολογήσει είναι τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία επιμένει στην ίδια συνταγή λιτότητας, παρά τις τραγικές της συνέπειες στην κοινωνία και την οικονομία. Και οι δύο φαίνεται ότι κάνουν την ίδια δουλειά, ο καθένας από διαφορετικό μετερίζι» τονίζεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέντευξή του στην Passauer Neue Presse, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σημειώνει πως «Ιρλανδία, Ισπανία, Πορτογαλία και Ελλάδα βρίσκονται σε πολύ καλύτερη θέση από ότι πιστεύετο μέχρι πρότινος».

Επιπλέον, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών επισημαίνει το γεγονός ότι ελάχιστος λόγος γίνεται πλέον για προβλήματα στην Κύπρο. Η πολιτική, όπως υπογραμμίζει, υπερασπίστηκε επιτυχώς το κοινό νόμισμα ενώ οι χώρες τις οποίες βοηθήσαμε, όπως λέει χαρακτηριστικά, αντιμετωπίζονται πλέον από τον ΟΟΣΑ ως πρωτοπόρες στην υλοποίηση δομικών μεταρρυθμίσεων.

Σχετικά άρθρα