Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νατάσα Γκαρά: Ο ανυποχώρητος πατριωτισμός των ακριτών του Έβρου απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα

Νατάσα Γκαρά: Ο ανυποχώρητος πατριωτισμός των ακριτών του Έβρου απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για 25η Μαρτίου - Ημέρα Ελληνικής Ανεξαρτησίας, Έβρος, Νατάσα Γκαρά, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τουρκία,

Η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νατάσα Γκαρά, σε μήνυμά της για την 25η Μαρτίου αναφέρεται στη νευρική, προκλητική και επιθετική στάση της Τουρκίας το τελευταίο διάστημα, που απαντάται με τον αδιαπραγμάτευτο και ανυποχώρητο πατριωτισμό των ακριτών του Έβρου.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας έδωσαν και δίνουν ηχηρές απαντήσεις σε όσους επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία», τονίζει η βουλευτής και δημοσιογράφος του ακριτικού μας νομού.

Διαβάστε το μήνυμα της Ν. Γκαρά:

Η 25η Μαρτίου του 1821 αποτέλεσε το πιο σημαντικό ιστορικό γεγονός στην νεότερη ιστορία του ελληνικού έθνους.

Σήμερα τιμούμε τον αγώνα των Ελλήνων για Ελευθερία και Ανεξαρτησία.

Τιμούμε τους αγωνιστές του 21 που με τη θυσία τους διεκδίκησαν και κέρδισαν οριστικά το δικαίωμα ο λαός μας να ορίζει ο ίδιος τη μοίρα του.

Τιμούμε εκείνους που αγωνίστηκαν για να μετατραπεί η Ελλάδα σε ένα σύγχρονο, φιλελεύθερο κράτος δικαίου, διαχρονικό πυλώνα ειρήνης, σταθερότητας, πολιτισμού και εργατικότητας στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολικό Μεσόγειο.

Η φετινή επέτειος μας βρίσκει όλους ενωμένους απέναντι σε μία πρωτόγνωρη κρίση.

Η πανδημία του κορονοϊού εισέβαλε στις ζωές μας βίαια και τις άλλαξε άρδην.

Γιατροί, νοσηλευτές, άνθρωποι του Εθνικού Συστήματος Υγείας και του κρατικού μηχανισμού, με υψηλό αίσθημα πατριωτισμού και ευθύνης δίνουν αυτές τις ημέρες τη μεγάλη μάχη για όλους μας.

Την ίδια στιγμή η νευρική, προκλητική και επιθετική στάση της γείτονος το τελευταίο διάστημα, απαντήθηκε για μία ακόμη φορά με αποφασιστικότητα από τον αδιαπραγμάτευτο και ανυποχώρητο πατριωτισμό των ακριτών του Έβρου.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας έδωσαν και δίνουν ηχηρές απαντήσεις σε όσους επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία.

Σήμερα οι Έλληνες εμπνεόμενοι από τον ανυστερόβουλο πατριωτισμό των αγωνιστών του 21, στέλνουν ένα μήνυμα ενότητας, πειθαρχίας, ελπίδας και αγώνα. Αυτό επιτάσσει το πατριωτικό καθήκον.

Χρόνια Πολλά, Υγεία και Δύναμη σε όλες και όλους.

Ν. Γκαρά

Βουλευτής Έβρου

Σχετικά άρθρα