Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η… παράκρουση του Άδωνι Γεωργιάδη

Η… παράκρουση του Άδωνι Γεωργιάδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, Αλέξης Τσίπρας, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Μνημόνιο, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

«Ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που δεν βλέπει ότι υπάρχει σαφής βελτίωση των οικονομικών της χώρας είναι ο Αλέξης Τσίπρας» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης σε μία νέα έξαρση λαϊκισμού και αμετροέπειας.

Σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρώην υπουργός Υγείας σημείωσε χαρακτηριστικά: “Το μνημόνιο με την ΕΕ και την ΕΚΤ τελειώνει στις 31 Δεκεμβρίου ούτως ή άλλως. Μόνο με το ΔΝΤ εξακολουθεί να υπάρχει. Άρα, λοιπόν, το μνημόνιο και τεχνικά και τυπικά τελειώνει. Αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι ότι αν και τελειώνει το μνημόνιο δεν επιστρέφουμε στη ζωή μας όπως ήταν πριν από αυτό ,αλλά συνεχίζουμε την προσπάθεια για να φτιάξουμε τη χώρα μας ως ένα κανονικό και σοβαρό ευρωπαϊκό κράτος, αλλά στηριζόμαστε πλέον περισσότερο στις δικές μας δυνάμεις. Πρέπει αν φτιάξουμε το δικό μας εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας».

Προφανώς ο κ. Γεωργιάδης αναφέρεται σε κάποια άλλη χώρα, εκτός αν κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα από τους 2 εκατ. ανέργους, την πλήρη αποσάρθρωση της Παιδείας και της Υγείας και κάθε ίχνους κοινωνικού κράτους, τα εκατοντάδες χιλιάδες λουκέτα στις επιχειρήσεις, τον εργασιακό μεσαίωνα και τις αιματηρές περικοπές που έχει υποστεί μόνο η μεσαία και χαμηλότερη εισοδηματικά τάξη για να φτάσει το χρέος της χώρας το 2020 στα επίπεδα του 2009, όταν δηλαδή μπήκαμε στο ΔΝΤ.

Από την άλλη βέβαια μπορεί να κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα από τα εκλογικά ποσοστά της ΝΔ που εκτός του ότι ήρθε δεύτερη στις εκλογές του Μαΐου, τα βλέπει να κατρακυλάνε στις κυλιόμενες μετρήσεις σε ιστορικά χαμηλά, προσεγγίζοντας με… τεράστια επιτυχία και γοργούς ρυθμούς το μονοψήφιο.

Σχετικά άρθρα