Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Έλληνες της Μελβούρνης λένε “όχι” στην επίσκεψη ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής

Οι Έλληνες της Μελβούρνης λένε “όχι” στην επίσκεψη ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυστραλία, Βασίλης Παπαστεργιάδης, Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης, Μελβούρνη, Χρυσή Αυγή,

Βροντερό “όχι” σε ενδεχόμενη επίσκεψη ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Αυστραλία λέει η Ελληνική Κοινότητα της Μελβούρνης, με ανακοίνωσή της.

“Οι πολιτικές και οι δραστηριότητες της οργάνωσης αυτής, η ηγεσία και ανώτερα στελέχη της οποίας έχουν προφυλακιστεί για εγκληματικές ενέργειες στην Ελλάδα, δεν έχουν υποστήριξη ούτε απήχηση στην ομογένεια της Μελβούρνης. Ως εκ τούτου, οι επισκέψεις στελεχών της στην Αυστραλία δεν είναι επιθυμητές” τονίζεται, μεταξύ άλλων, σε σχετική ανακοίνωση της Κοινότητας.

“Η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης αντιτίθεται σταθερά στις διακρίσεις με κριτήριο τη φυλή ή τη θρησκεία, ως εκ τούτου και η αντίθεσή της προς τις αλλαγές που πρότεινε ο υπουργός Τζορτζ Μπράντης στο νόμο περί φυλετικών διακρίσεων. Η θέση της Κοινότητας για τα θέματα αυτά ισχύει εξίσου και για τη Χρυσή Αυγή” υπογραμμίζεται.

“Η επίσκεψη από ένα αντι-μεταναστευτικό κόμμα είναι ασυμβίβαστη με την πλουραλιστική και πολυπολιτισμική κοινωνία μέσα στην οποία ζούμε” δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινότητας Βασίλης Παπαστεργιάδης.

Σχετικά άρθρα