Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δούρου: Σαμαράς και Βενιζέλος θα ανατραπούν σε 90 ημέρες

Δούρου: Σαμαράς και Βενιζέλος θα ανατραπούν σε 90 ημέρες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου, ΣΥΡΙΖΑ, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

“Σε ενενήντα ήμερες πρέπει να ακυρωθούν πρότυπα σαν αυτό που υπηρετούν οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος” τόνισε η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής Ρένα Δούρου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο «Ακροπόλ» για την έναρξη της προεκλογικής περιόδου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ρένα Δούρου σχολιάζοντας την πολιτική της κυβέρνησης των κκ Σαμαρά και Βενιζέλου, είπε ότι “μας επιστρέφουνστον 19ο αιώνα, της εποχής του Καρόλου Ντίκενς” υπογραμμίζοντας ότι ότι αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι το πρότυπο της αποικιοκρατίας, το πρότυπο της κυριαρχίας μιας μικρής μειοψηφίας, πλούτου και εξουσίας, του 1% σε βάρος του 99%.

Εμείς, είπε η κ. Δούρου, θέλουμε, γνωρίζουμε και μπορούμε να ξαναδώσουμε την αξιοπρέπεια στο λαό μας για να συμπληρώσει με αφορμή την κριτική που ασκείται στο ΣΥΡΙΖΑ, ότι δηλαδή δεν έχει εμπειρία και ότι δεν μπορεί να διοικήσει το δήμο της Αθήνας ή την περιφέρεια Αττικής «Πράγματι. Δεν έχουμε εμπειρία. Είμαστε άσχετοι με τις τεχνικές της μίζας, της αρπαχτής, της εξυπηρέτησης των εργολαβικών συμφερόντων».

Σχετικά άρθρα