Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κοροναϊός: Ο Πολάκης ζητά να γίνει εθελοντής στην ομάδα ΕΚΑΒ – «Ευχαριστώ» από Κικίλια

Κοροναϊός: Ο Πολάκης ζητά να γίνει εθελοντής στην ομάδα ΕΚΑΒ – «Ευχαριστώ» από Κικίλια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλης Κικίλιας, ΕΚΑΒ | Eθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Υγείας,

Να συμμετέχει εθελοντικά στην ομάδα του ΕΚΑΒ-ΕΚΕΠΥ για τη διαχείριση κλινών ΜΕΘ, ζητά με επιστολή του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Συγκεκριμένα ο Παύλος Πολάκης, απέστειλε επιστολή στο προεδρείο της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας και στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ και δηλώνει διαθέσιμος να βοηθήσει «στην ομάδα του ΕΚΑΒ-ΕΚΕΠΥ για τη διαχείριση κλινών ΜΕΘ, ειδικά τώρα την περίοδο της αναμενόμενης έξαρσης κρουσμάτων» του Covid-19.

Αναλυτικά η επιστολή του Παύλου Πολάκη:

«Κυρία Κοτανιδου, Κυρία Θεοδωρακόπουλου

»Δηλώνω διαθεσιμότητα να βοηθήσω σε εθελοντική βάση με κάποιες βάρδιες ανά εβδομάδα, στην ομάδα του ΕΚΑΒ-ΕΚΕΠΥ για τη διαχείριση κλινών ΜΕΘ, ειδικά τώρα την περίοδο της αναμενόμενης έξαρσης κρουσμάτων του κορωναϊού.

»Έχω χρόνο λόγω αναστολής των περισσότερων εργασιών της Βουλης και κομματικών διαδικασιών, δεύτερο το πρόγραμμα της ηλεκτρονικής διαχείρισης των κλινών ΜΕΘ το θεωρώ παιδί μου από την περίοδο που ήμουν αναπληρωτής υπουργός και τρίτο ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ (αντί να κάθομαι σπίτι).

»Εν αναμονή απαντήσεως

»Πολάκης Παύλος

»Χειρουργός εντατικολόγος

»Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανιων».

Ευχαριστήρια ανακοίνωση Κικίλια

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας ευχαρίστησε τον Παύλο Πολάκη για την «αλληλεγγύη και την διάθεση προσφοράς του».

«Ευχαριστώ τον Παύλο Πολάκη για την αλληλεγγύη και την διάθεση προσφοράς του στη μάχη που δίνουμε όλοι μαζί.

»Είναι σημαντική η επικοινωνία και η συνεννόηση σε πολιτικό επίπεδο.

»Αν χρειαστεί, φυσικά και θα ενεργοποιήσουμε την εθελοντική προσφορά του».

Σχετικά άρθρα