Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στ. Μυτιληναίος: Ο Ερντογάν θα κάνει τα πάντα για να σώσει το κεφάλι του – Πρέπει να είμαστε έτοιμοι (βίντεο)

Στ. Μυτιληναίος: Ο Ερντογάν θα κάνει τα πάντα για να σώσει το κεφάλι του – Πρέπει να είμαστε έτοιμοι (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Έβρος, Ισλαμιστές, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Στέφανος Μυτιληναίος, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Καλεσμένος της Αναστασίας Γιάμαλη στο Kontra ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο διπλωματικός συντάκτης Στέφανος Μυτιληναίος. Ο δημοσιογράφος σχολίασε αρχικά στο ζήτημα της θείας κοινωνίας και στη συνέχεια ενημέρωσε για τα ελληνοτουρκικά.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Μυτιληναίος, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δίνει αυτή τη στιγμή στην Τουρκία μια μάχη για την επιβίωσή του, όχι μόνο την πολιτική, αλλά για το κεφάλι του.

Ο Τούρκος πρόεδρος, συνέχισε ο Στέφανος Μυτιληναίος, έτσι κι εάν χάσει την εξουσία θα καταλήξει σε ειδικό δικαστήριο, όχι μόνος αλλά με ολόκληρη την οικογένειά του, που την έχει εμπλέξει στις «περίεργες» δουλειές του.

Για αυτό ο Τούρκος πρόεδρος, κατέληξε ο Στέφανος Μυτιληναίος, θα κάνει τα πάντα για να τη γλιτώσει και εμείς πρέπει να είμαστε από την πλευρά μας έτοιμοι για τα πάντα.

Σε ό,τι αφορά τα επεισόδια στα σύνορα στον Έβρο, ο Στέφανος Μυτιληναίος είπε ότι τα προκαλούν «μπαχαλάκηδες τζιχαντιστές» και Γκρίζοι Λύκοι.

Σχετικά άρθρα