Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοβαρή κλιμάκωση στον Έβρο – Ο Σοϊλού μίλησε για τρεις νεκρούς και στήσιμο πεδίου μάχης

Σοβαρή κλιμάκωση στον Έβρο – Ο Σοϊλού μίλησε για τρεις νεκρούς και στήσιμο πεδίου μάχης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Έβρος, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Σουλεϊμάν Σοϊλού, Τουρκία,

Τον Έβρο επισκέφθηκε ο Σουλεϊμάν Σοϊλού, υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας και από τα σύνορα προχώρησε σε νέες εξωφρενικές προκλητικές δηλώσεις.

Ο Σουλεϊμάν Σοϊλού υποστήριξε ότι η Ελλάδα σκότωσε τρεις μετανάστες στον Έβρο και ανακοίνωσε ότι το τουρκικό ισλαμικό καθεστώς θα αναπτύξει «1.000 ειδικά εκπαιδευμένους αστυνομικούς στα σύνορα για να αποτρέψουν παράνομες επαναπροωθήσεις από την Ελλάδα».

Είπε ακόμα ότι 164 πρόσφυγες και μετανάστες νοσηλεύονται σε τουρκικά νοσοκομεία «τραυματίες» από τα ελληνικά δακρυγόνα.

Αυτό ίσως να σημαίνει ότι η Τουρκία κλιμακώνει επικίνδυνα, μιας και ως επαναπροωθήσεις μπορεί να εννοεί τις απωθήσεις, στήνοντας πεδίο μάχης με ελληνικές και τουρκικές αστυνομικές δυνάμεις παραταγμένες απέναντι και στη μέση οι μετανάστες να πιέζονται και από τις δύο πλευρές.

Να σημειωθεί εδώ ότι στα «γιουρούσια» που εξαπολύονται προς τα ελληνικά σύνορα πρωταγωνιστούν τζιχαντιστές και πράκτορες της τουρκικής MIT.

Η Τουρκία δοκιμάζει τακτικές υβριδικού πολέμου στα ελληνικά σύνορα, που πρώτη δίδαξε η ισλαμική Χαμάς, παρακλάδι της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, στα σύνορα της Λωρίδας της Γάζας με το Ισραήλ.

Σχετικά άρθρα