Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο πατριωτισμός του Τσίπρα «χάλασε» τους αριστεριστές του 1,5% – Ο δημοκρατικός λαός είναι με τον Τσίπρα

Ο πατριωτισμός του Τσίπρα «χάλασε» τους αριστεριστές του 1,5% – Ο δημοκρατικός λαός είναι με τον Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Προοδευτική Συμμαχία, Πρόσφυγες, ΣΥΡΙΖΑ,

Οι εκτός τόπου και χρόνου αριστεριστές του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν τους ξέρει ούτε ο θυρωρός τους, οι εναπομείναντες του 1,5% του εκλογικού σώματος, λέγεται ότι έχουν δυσαρεστηθεί με την πατριωτική θέση του Αλέξη Τσίπρα και όσα είπε την Τρίτη στο Mega.

Τους «χάλασε» που «άδειασε» πλήρως εθνομηδενιστές, φιλότουρκους, δικαιωματιστές και άλλους τέτοιους «περίεργους».

Σύμφωνα με τη «Ναυτεμπορική», «το “ναι” του Αλέξη Τσίπρα στο κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο και το γεγονός ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη συνέντευξή του στο Mega εμφανίστηκε να στηρίζει κάποιες από τις πρωτοβουλίες που πήρε ο Έλληνας πρωθυπουργός, θα συζητηθεί την Τετάρτη στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ».

Πολύ υπεύθυνα τους μεταφέρουμε, επειδή αφουγκραζόμαστε την κοινωνία, να μην τολμήσουν να αμφισβητήσουν τον πρόεδρο του κόμματός τους και αρχηγό της δημοκρατικής παράταξης, γιατί ο δημοκρατικός λαός είναι έξαλλος με τους πεμπτοφαλαγγίτες «αδέλφια μου αλήτες πουλιά» και η υπομονή του είναι οριακή αυτή τη στιγμή με πολλά μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που προέρχονται από το «αριστεροχώρι».

Χιλιάδες πολίτες της δημοκρατικής παράταξης είναι έτοιμοι να πάρουν τον Τσίπρα στα χέρια τους και την ίδια ώρα με τις… ντομάτες τους προκλητικούς απάτριδες του 1,5%.

Η επόμενη φορά του Αλέξη Τσίπρα πρωθυπουργού θα είναι διακυβέρνηση της δημοκρατικής παράταξης, του πατριωτικού ελληνικού σοσιαλισμού και του αριστερού βενιζελισμού. Τέλος τα ψυχολογικά προβλήματα και οι μιζέριες των «κουλτουριάρηδων».

Ο Τσίπρας εξέφρασε στο Mega τη συντριπτική πλειονότητα του λαού της δημοκρατικής παράταξης. Αυτό να το εμπεδώσουν καλά και να κάτσουν ήσυχα τα «κοκοράκια».

Σχετικά άρθρα