Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεν αποκλείεται ο Ερντογάν να προκαλέσει παράλληλα με το μεταναστευτικό και θερμό επεισόδιο

Δεν αποκλείεται ο Ερντογάν να προκαλέσει παράλληλα με το μεταναστευτικό και θερμό επεισόδιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Τουρκία, Υδρογονάνθρακες,

Για «ενεργή, σοβαρή, εξαιρετική και ασύμμετρη απειλή κατά της εθνικής ασφάλειας της χώρας» κάνει λόγο η κυβέρνηση, γράφει η Χριστίνα Κοραή στο NewPost.

Εξετάζονται διάφορα σενάρια. Αναλυτές με τους οποίους συνομίλησε το Newpost εξέφρασαν την ανησυχία τους για ένα ευρύτερο σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας.

Δεν απέκλειαν μάλιστα, ο Ερντογάν ο οποίος βρίσκεται σε δύσκολη θέση από τα φέρετρα Τούρκων στρατιωτών από το Ιντλίμπ, να επιχειρήσει ταυτόχρονα με τις υποκινούμενες μαζικές μετακινήσεις των προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα, να επιδιώξει και ένα «θερμό» επεισόδιο στέλνοντας γεωτρύπανο στα νότια της Κρήτης ή το Καστελλόριζο για να αρχίσει έρευνες για ενεργειακά αποθέματα εντός του παράνομου τουρκολιβυκού συμφώνου για κήρυξη κοινής ΑΟΖ που «σβήνει» από τον χάρτη ελληνικά νησιά.

«Οι ένοπλες δυνάμεις είναι προετοιμασμένες για όλα τα ενδεχόμενα και θα δείξουν την ίδια αποφασιστικότητα παντού» τόνισαν οι πηγές στο NEWPOST.

Τον σχεδιασμό για ένα συνδυασμένο «χτύπημα» προσφυγικού και θερμού επεισοδίου είχε αποκαλύψει από το περασμένο καλοκαίρι ο διπλωματικός συντάκτης Στέφανος Μυτιληναίος στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα».

Σχετικά άρθρα