Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ραγκούσης: Η ΕΛ.ΑΣ. υπάρχει για να παρέχει ασφάλεια και όχι για να διασύρεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ραγκούσης: Η ΕΛ.ΑΣ. υπάρχει για να παρέχει ασφάλεια και όχι για να διασύρεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αστυνομική Βία, Γιάννης Ραγκούσης, Ελληνικά Νησιά, Λαθρομετανάστες, Λέσβος, ΜΑΤ (Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης), Μετανάστες, Νησιά Αιγαίου, Προοδευτική Συμμαχία, Πρόσφυγες, ΣΥΡΙΖΑ, Χίος,

«Η Ελληνική Αστυνομία υπάρχει για να παρέχει ασφάλεια στην ελληνική κοινωνία και όχι για να περιφέρεται χωρίς επιχειρησιακό σχεδιασμό και να διασύρεται ανά την Ελλάδα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη», αναφέρει μεταξύ άλλων στη δήλωσή του, ο αρμόδιος τομεάρχης ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

Αναφερόμενος σε ό,τι συνέβη τα τελευταία 24ωρα με την παρουσία και τη δράση των ΜΑΤ στη Λέσβο και τη Χίο ο Γιάννης Ραγκούσης σημειώνει:

«Μοναδικός ηθικός πολιτικός αυτουργός για τις απαράδεκτες επιθέσεις που δέχτηκαν αστυνομικοί στα ξενοδοχεία που διέμεναν στα νησιά, είναι ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά».

Όλη η δήλωση του Γιάννη Ραγκούση

«Η ΕΛ.ΑΣ. υπάρχει για να παρέχει ασφάλεια στην ελληνική κοινωνία και όχι για να διασύρεται ανά την Ελλάδα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

»Η Ελληνική Αστυνομία υπάρχει για να παρέχει ασφάλεια στην ελληνική κοινωνία και όχι για να περιφέρεται χωρίς επιχειρησιακό σχεδιασμό και να διασύρεται ανά την Ελλάδα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

»Μοναδικός ηθικός πολιτικός αυτουργός για τις απαράδεκτες επιθέσεις που δέχτηκαν αστυνομικοί στα ξενοδοχεία που διέμεναν στα νησιά, είναι ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά.

»Οι κατ’ εξακολούθηση αποτυχημένες και απαράδεκτες πολιτικές του στο προσφυγικό είναι αυτές που έχουν εξοργίσει τους κατοίκους των νησιών τούτες τις μέρες.

»Πρέπει άμεσα να αποσυρθούν οι επιπρόσθετες δυνάμεις της ΕΛΑΣ από τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και σε καμία περίπτωση να μην αντικατασταθούν με άλλες».

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Γιάννης Ραγκούσης πρόσθεσε:

«Είναι πρωτοφανείς και απίστευτες οι σκηνές που έχουν καταγραφεί με πρωταγωνιστές άνδρες των ΜΑΤ, ως κανονικοί τρομοκράτες, να καταστρέφουν ιδιωτικές περιουσίες στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

»Αναμφίβολα πρόκειται για επιτελικό παρακράτος που δεν είναι αγνώστου πατρός.

»Έχει ονοματεπώνυμο, Κυριάκος Μητσοτάκης.

»Αυτός το ενέπνευσε, αυτός το ενθάρρυνε, αυτός το έβγαλε στην επιφάνεια.

»Αυτός έχει την αποκλειστική ευθύνη για αυτό το παρακρατικό «καρκίνωμα» που εκδηλώθηκε στα σπλάχνα της Ελληνικής Αστυνομίας».

Σχετικά άρθρα