Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μιχάλης Ταμήλος παραδέχεται ότι είναι για τα πανηγύρια

Ο Μιχάλης Ταμήλος παραδέχεται ότι είναι για τα πανηγύρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Σούρλας, Ελληνική Κυβέρνηση, Μιχάλης Ταμήλος, Νέα Δημοκρατία, Πανηγύρι, Τρίκαλα,

Εμβρόντητος από την ομολογία του γαλάζιου βουλευτή, Μιχάλη Ταμήλου, έμεινε ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Γιώργος Σούρλας μετά την εκδήλωση που παρέστη στα Τρίκαλα για τα «Ελευθέρια 2014».

«Εμείς πηγαίνουμε στα πανηγύρια του Νομού Τρικάλων για να μας… “κράξει” ο κόσμος και να… ξεθυμαίνει για να μην έχουμε συσσωρευμένη οργή στην κάλπη. Είμαστε η “ασπίδα” της κυβέρνησης», ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ που ουκ ολίγες φορές έχει βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας για τις εμπρηστικές του δηλώσεις στον κ. Σούρλα.

Όπως μεταδίδει το trikalanews.gr, ο κ. Σούρλας έμεινε αποσβολωμένος με την άποψη του κ. Ταμήλου, ενώ συνηθισμένοι από τη… λογική Ταμήλου, δεν έδειχναν να «τσιμπάνε» ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο διευθυντής της Νομαρχίας Γιώργος Καρανάσιος, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας σε θέματα υγείας Γιώργος Τσίγκας και ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Γακόπουλος.

Απλά υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης Ταμήλος είναι ο βουλευτής που υποστήριξε ότι το ηλεκτρικό ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό, αφού μπορεί να ζήσει κανείς και με λάμπα. Τα υπόλοιπα στην κρίση του λαού…

Σχετικά άρθρα