Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαχαίρας: Δεν έχει γίνει καμία νύξη στον Κουβέλη για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Μαχαίρας: Δεν έχει γίνει καμία νύξη στον Κουβέλη για την Προεδρία της Δημοκρατίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Φώτης Κουβέλης, Χρήστος Μαχαίρας,

Ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Χρήστος Μαχαίρας διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα περί έντονων παρασκηνιακών πολιτικών διεργασιών με σκοπό να οδηγηθεί ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

«Καμία νύξη ή βολιδοσκόπηση δεν έχει γίνει στον Φώτη Κουβέλη για υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ούτε έχει τεθεί τέτοιο θέμα σε στέλεχος της ΔΗΜΑΡ» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.

«Δεν ξέρω ποιος έχει βρει τον Πρόεδρο η ποιος μπορεί να έχει βρει τον Πρόεδρο είναι εξαιρετικά πρόωρο να συζητάμε έξι μήνες πριν από τις προβλεπόμενες κοινοβουλευτικές διαδικασίες», πρόσθεσε.

Επιπλέον, ο κ. Μαχαίρας σημείωσε πως «είναι άκομψο το ενδεχόμενο πρόωρης παραίτησης του Κάρολου Παπούλια από τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας». Και πρόσθεσε ότι «δεν είναι απλό διαδικαστικό ζήτημα η εκλογή (ΠτΔ) είναι κατεξοχήν πολιτικό, όχι απλώς συμβολικό και θα κριθεί με τις πολιτικές που ακολουθούνται».

Τέλος ο κ. Μαχαίρας έκανε λόγο για «απαράδεκτο κάθε παιχνίδι με τους θεσμούς», στο οποίο «δεν πρόκειται να συνεργήσουμε».

Σχετικά άρθρα