Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στη ΓΑΔΑ ο προστατευόμενος μάρτυρας «Σαράφης» – Καταθέτει τη Δευτέρα

Στη ΓΑΔΑ ο προστατευόμενος μάρτυρας «Σαράφης» – Καταθέτει τη Δευτέρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, Σκάνδαλο Novartis, Φαρμακοβιομηχανία,

Εμφανίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες στη ΓΑΔΑ ο προστατευόμενος μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης».

Ο μάρτυρας για την υπόθεση της Novartis φέρεται να εμφανίστηκε αυτοβούλως, και έτσι εκτελέστηκε το ένταλμα βίαιης προσαγωγής που εκκρεμούσε σε βάρος του μετά την άρνησή του να εμφανιστεί για εξέταση ενώπιον της Προανακριτικής.

Εν συνεχεία, φέρεται να ενημερώθηκε το Προεδρείο της Επιτροπής και παρέλαβε κλήτευση για εξέτασή του στις 16.00 της Δευτέρας στη ΓΑΔΑ όπως ορίζει ο Άρειος Πάγος.

H εμφάνιση του προστατευόμενου μάρτυρα έγινε λίγες ώρες αφότου ο εποπτεύων εισαγγελέας της Διαφθοράς, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Παναγιώτης Μπρακουμάτσος, σε απαντητική του επιστολή προς τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής, που έθεσαν σχετικά ερωτήματα, ανέφερε ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες θα καθορίσουν τον τρόπο με τον οποίο επιθυμούν να καταθέσουν στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η εξέταση θα γίνει με ηλεκτρονικά μέσα, όπως άλλωστε υποδεικνύει και ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και επόπτης της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Παναγιώτης Μπρακουμάτσος, στην επιστολή του.

Στην απαντητική του επιστολή, ο κ. Μπρακουμάτσος, στα χθεσινά ερωτήματα που του έθεσε η προανακριτική, απάντησε μόνο στο ένα σκέλος τους, που αφορά τον τρόπο κατάθεσης των προστατευομένων μαρτύρων και την ερχόμενη Δευτέρα θα απαντήσει στα υπόλοιπα ερωτήματα της προανακριτικής.

Σχετικά άρθρα